Gå tilbage

Skiferie til Printse

Destination image
Pistekilometer
36 Km
360 Km
280 Km
0 Km
676 Km
Total
Antal lifte
33
46
85
Højde
3330m
1400m
Gletscher
0
Langrend
19Km
Funpark
1

Info omkring skiområdet

Skiferie til Printse – En del af skønne Les Quatre Vallées

Skiområdet Printse er en del af det omfangsrige skiområde Les Quatre Vallées i smukke Schweiz. Området består af byerne Veysonnaz, Nendaz, Siviez og Thyoz. Har har virkelig de optimale muligheder for at nyde din skiferie med masser af varierende skiløb og skønne omgivelser. Området byder på pister for alle niveauer samt en sjov fun-park. Områdets 220 kilometer pister byder på masser af oplevelser i sneen for hele familien, og vil du have endnu flere pistekilometer at slå dig løs på, så har du mulighed for at opgradere dit liftkort til hele Les Quatre Vallées. Hermed får du cirka 200 kilometer pister mere at boltre dig på! Med en opgradering får du også mulighed for at stå på ski på pisterne omkring Verbier og Montfort.

Skiferie til Printse – Spændende vinteraktiviteter

Foruden masser af skønne timer på pisterne, så byder Printse også på ”Måneskiløb” 3 aftener i løbet af sæsonen. Her udstyres skiløberne med fakler, og 'Piste de Tracouet' og 'Piste de la Dent' åbnes, og danner rammen om den smukke tur ned ad bjerget. Det er en aften med en helt speciel atmosfære, og er du i Printse, mens eventet står på, kan det varmt anbefales at deltage eller stille sig op på tilskuerpladserne og nyde udsigten.

Skiferie til Printse med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

Sunweb har et godt udvalg af skirejser til Printse. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi noget at tilbyde dig. Når du bestiller en skiferie til Schweiz hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

Se alle Sunwebs skiferier i Schweiz

Vis mere Vis mindre

Populære destinationer i området

Top 3

Populært rejsemål blandt

Familie med ældre børn