1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Schweiz
  4. Aletsch Arena
Aletsch Arena

Skiferie til Aletsch Arena

Info omkring skiområdet

Aletsch Arena er i en klasse for sig: det er den første og hidtil eneste alpine region, der er på Unesco verdensarvsliste på grund af sin spektakulære natur. Desuden er området også meget solrigt og sne sikkert. Bemærk at når du først har besøgt Aletsch Arena, vil du altid vende tilbage.

 

Idylliske landsbyer og imponerende toppe

Hytter i den idylliske landsby Bettmeralp er spredt over pisten, og gaveltagene er dækket af et tykt lag af sne. Toppe af imponerende stedet som Weisshorn, Dom og Matterhorn kan ses rundt omkring. Aletsch Arena ligger i det sydlige Schweiz og er en del af kantonen Valais. Det er et af de smukkeste bjerg- og skiområder i verden, og det er ikke gået ubemærket hen.

 

Verdensarvsliste

Siden 2001 har Jungfrau-Aletsch-regionen været på Unesco-verdensarvslisten på grund af det storslåede bjerglandskab og den alsidige og unikke natur. Et af de mest slående aspekter af området er Great Aletsch-gletsjeren, 23 kilometer lang og den længste gletscher i Alperne. I denne naturlige arena finder du mere end hundrede kilometer præparerede pister, hvor især begyndere til mellemliggende skiløbere vil føle sig meget hjemme. Fra udsigtspunkterne Moosfluh, Bettmerhorn og Eggishorn har du en betagende udsigt over Great Aletsch-gletsjeren og det fantastiske Valais-bjerglandskab.

 

Schweizisk vinterunderland

Ikke kun på grund af sin højde - skiområdet i Aletsch Arena når op til 2.900 meter - men også på grund af sin placering er Aletsch Arena meget sne-sikker. Tilføj dertil det faktum, at området får sol omkring tre hundrede dage om året, og her er derfor en god chance for, at du vil opleve den ultimative vintersportsferie med et tykt lag sne og strålende blå himmel. Der er tre autentiske schweiziske landsbyer i skiområdet. Fiesch ligger i en højde af 1.050 meter og er let tilgængelig med bil. De idylliske landsbyer Bettmeralp og Riederalp ligger over 1.900 meter og er bilfri. Hvis du vil tilbringe din ferie her, skal du gå ind i gondolen med din bagage og alt andet du har med. Det er mere end det værd, med de hurtige gondoler i Aletsch Arena kan du rejse fra dalen til en af disse landsbyer på få minutter, hvor du træder ind i en anden verden, nemlig schweizisk vinterunderland.

Pistekilometer

12Km
50Km
42Km
0Km
Total 104Km

Antal lifte

10

9

16

Højde

2869m
1845m

Gletscher

1

Langrend

7Km

Funpark

2

Aletsch Arena

Top 3