1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Schweiz
  4. Les Quatre Vallées
Les Quatre Vallées

Skiferie til Les Quatre Vallées

Pistekilometer

36Km
360Km
280Km
0Km
Total 676Km

Antal lifte

33

46

85

Højde

3330m
1400m

Gletscher

0

Langrend

19Km

Funpark

1

Les Quatre Vallées
Les Quatre Vallées

Info omkring skiområdet

Skiferie til Les Quatre Vallées – Masser af dejligt skiløb for både de nye og øvede

Les Quatre Vallées betyder på fransk "de fire dale", og er det største skiområde i Schweiz. Regionen består af fire af de mest berømte skidestinationer Verbier, La Tzourmaz, Les Collons og Les Masses. Dette skiområde består af hele 412 kilometer pister og med skiløb i op til 3300 meters højde ved gletsjeren Mont Fort. Gletsjeren tilbyder den længste og smukkeste pisterute i Alperne med en fantastisk udsigt  udover Toblerone-lignende bjergtoppe.

Selvom skiområdet er særlig kendt blandt de mere øvede skiløbere, og har ovenikøbet modtaget priser for, at der er noget her for alle uanset niveauer og præferencer. En skiferie til Les Quatre Vallées byder på masser af blå pister, hvor mindre erfarne skiløbere kan øve deres færdigheder i sneen. Takket være gletsjeren, den høje beliggenhed og de over 200 snekanoner, har området en høj snesikkerhed. De fleste af pisterne ligger i 2500 meters højde overalt, og den legendariske Piste de L'Ours tilbyder pister af højeste kvalitet. Skiområdet har med sine fire forskellige skidestinationer noget for enhver smag.

Skiferie til Les Quatre Vallées – Skidestinationer med noget for enhver smag

La Tzoumaz betyder "tage det stille og roligt”, og det er præcis, hvad du kan gøre her. Den dejlige landsby ligger i 1500 meters højde, og her kan du stå på ski i hele 2400 meters højde. Byen tilbyder afslapning for hele familien, i luksuriøse og smukke omgivelser. Desuden finder du her en 10 kilometer lang kælkebane, skøjtebane samt lignende aktiviteter.

Veysonnaz er en lidt mindre landby med en dejlig atmosfære og en hyggelig afterski-pub. Her har du også mulighed for at opleve både Les Quatre Vallées og det lidt mindre skiområde Prinze.

Hvis du leder efter en børnevenlig skiferie, er Les Collons det helt rigtige valg. Her bor du i en bilfri landsby tæt på pisterne samt et børneområde. Les Collons er også en mere stille destination, og tilbyder alt, hvad du behøver for en afslappende skiferie.

Les Masses er en charmerende landsby med en rustik atmosfære. Her finder du en typisk schweizisk restaurant, en bar, en købmand og en markedsplads. Denne skidestination er perfekt til dig, der hovedsageligt tager på skiferie for at stå på ski og tilbringe tid med familie og venner i rolige og smukke omgivelser.

Skiferie til Les Quatre Vallées med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

Sunweb har et godt udvalg af skirejser til Les Quatre Vallées. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi noget at tilbyde dig. Når du bestiller en skiferie til Schweiz hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

Se alle Sunwebs skiferier i Schweiz

Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb baseret på oplysninger fra de franske myndigheder. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra. Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

Lokale restriktioner

Facilitet
Status
Tiltag
Afstand på offentlige områder (i meter)
Ja
1,5 meter
Mundbind påkrævet
Ja
Mundbind er påkrævet (fra 12 år) i offentlig transport, i fly ved ankomst til/afgang fra Schweiz og ved private møder. Det anbefales at bruge mundbind så snart afstanden på 1, 5 m ikke kan overholdes.
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
Nej
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
Delvis
Krydser du grænsen er det muligt, at du bliver testet for corona.
Sundhedserklæring
Nej
Karantæne
Delvis
Rejsende der kommer fra lande, hvor antallet af nye smittede pr. 100.000 indbyggere i de sidste 14 dage er mindst 60 % højere end antal smittede i Schweiz, skal i 10-dages karantæne ved ankomsten til Schweiz.

Fra d. 15 januar 2021 skal rejsende fra disse lande i karantæne:
Andorra, Kroatien, Danmark, Georgien, Ungarn, Jordan, Litauen, Luxembourg, Montenegro, Holland, Nordmakedonien, Panama, Polen, Portugal, San Marino, Serbien, Slovenien, Sverige, Sydafrika, Storbritannien, USA, Tjekkiet, Tyskland (området Land Sachsen og Italien (regionen Veneto).
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Maks. 5 personer.
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand
Ja
Maks. 2 forskellige husstande.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Nej
Pister
Delvis åben
Alle pisterne er lukket mellem d. 22 og 29 december med undtagelse af skiregionerne Bern og Vais.
Skilifter
Delvis Åben
Kun åben i skiområderne Bern og Vais. Mundbind er påkrævet både når du står i kø (inde og ude). Ski maske, halstørklæde eller bandana gælder også som mundbind.
Skileje
Ja
Mundbind er påkrævet
Skiundervisning
Ja
Maks. 10 personer pr. gruppe
Offentlig transport/Taxi/Skibus
Tilgængelig
Mundbind er påkrævet
Restauranter
Lukket indtil d. 22 januar 2021
Regler for social distancering og hygiejne skal overholdes. Ikke mere end grupper på 4 er tilladt. Restauranten skal have navn+nummer på minimum 1 person i gruppen. Åben til kl. 19.00. Mundbind er påkrævet. Du er først tilladt inde i restauranten når et bord er frit. Maks. 2 forskellige husstande sammen.
Barer/Afterski
Lukket indtil d. 22 januar 2021
Regler for social distancering og hygiejne skal overholdes. Åben til kl. 19.00. Ingen larm eller sang på gaden mellem kl. 23.00 og 06.00. Mundbind er påkrævet.
Klubber/Natteliv
Lukket
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ja
Offentlige og private begivenheder på op til 1.000 personer er nu tilladt på betingelse af, at kontaktsporing er garanteret, og at gæster kan opdeles i grupper på højst 300 personer
Butikker
Delvis åben
Mundbind er påkrævet. Butikker i Geneve er lukket - kun supermarkeder og apoteker har åbent. Lukker kl.19
Supermarkeder og apoteker
Åben
Mundbind er påkrævet. Lukker kl. 19
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Nej
Wellness
Lukket indtil d. 22 januar 2021
Regler for social distancering og hygiejne skal overholdes. Lukker kl. 19
Yderligere regler for fly
Nej
Transfer
Tilgængelig
Mundbind er påkrævet
Tankstationer
Åben
Mundbind er påkrævet
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Ja
Bemærk at i nogle tilfælde indsamles rejsendes kontaktoplysninger ved deres ankomst til Schweiz. Indsamlingen af kontaktoplysninger påvirker alle flypassagerer såvel som buspassagerer fra lande med øget risiko for smitte.
Yderligere regionale regler
Nej
Andre udflugter
Ikke muligt indtil d. 22 januar 2021
Godt at vide
Alt lukker kl. 19.

Restauranterne i skiregionerne byder kun gæster velkommen, hvis der er borde tilbage.

Museum, fitness og alt offentligt er lukket.

Populært rejsemål blandt

Vennegrupper