Gå tilbage

Skiferie til Wagrain

Destination image
Pistekilometer
54 Km
269 Km
210 Km
0 Km
533 Km
Total
Antal lifte
36
70
70
Højde
2686m
745m
Gletscher
0
Langrend
439Km
Funpark
8

Info omkring destinationen

Skiferie i Wagrain – Danskernes favorit

Wagrain ligger i det smukke Salzburger Sportwelt - Ski Amadé, som også omfatter populære skidestinationer som Flachau og St. Johan im Pongau . Wagrain er én af danskernes absolutte favoritter, når skiferien går til Østrig. Byen er indbegrebet af østrigsk hygge kombineret med et stort og varieret skiområde. I Wagrains livlige centrum finder du butikker, restauranter, supermarkeder og barer. For foden af byens to hovedlifter er der godt gang i afterski-barerne hver eftermiddag, og for natteravnene er der mulighed for at fortsætte på byens natklubber. Wagrain er også hjemsted for ”Wasserwelt”, som er et stort vandland med vandrutsjebaner for børn og barnlige sjæle og afslapning og forkælelse for de voksne. Trænger du til en pause fra pisterne i løbet af din skiferie i Wagrain, så ”Wasserwelt”bestemt et besøg værd.

På ski i Wagrain

Når du holder skiferie i Wagrain, har Salzburger Sportwelt - Ski Amadés 350 km pister masser af udfordringer til skiløbere på alle niveauer. Wagrains to hovedlifte, Grafenbergliften og Flying Mozart-liften tager dig hurtigt og nemt op til de smukke pister rundt om byen, og for få år siden blev det desuden muligt at tage den nye gondollift mellem de to områder. I Wagrain er der stor fokus på at give børnene den bedste start på skiene, og her findes således danske skiinstruktører, mange børnevenlige pister og opvarmede lifter. Dette gør Wagrain til et oplagt valg til en skiferie med familien.

Skiferie i Wagrain med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

Sunweb har et stor udvalg af billige skirejser til Wagrain, og du kan selv vælge, om du vil flyve, køre i bus eller køre selv. Uanset om du vil bo i lejlighed, på hotel eller i chalet med plads til hele familien, så har vi helt sikkert en indkvartering, der passer til dig. Når du bestiller en skiferie til Wagrain hos Sunweb, er lifkort altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra. Vi har desuden guideservice, og vores guider står til rådighed 24 timer i døgnet for at sikre dig den bedst mulige service under din skiferie.Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Andre
Vennegrupper
Familie med ældre børn
Familie med små børn