1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Østrig
  4. Ski Amadé
  5. Hochkönig - Ski Amadé
  6. Dienten
Dienten

Skiferie til Dienten

Info omkring destinationen

Gemt væk i Østrigs fortryllende alper ligger den naturskønne bjerglandsby Dienten am Hochkönig, en sand skat for dem som elsker vintersport og alpine eventyr. Denne idylliske perle, med sin lille landsby og betagende, skønne natur, tilbyder en uforglemmelig vinteroplevelse for besøgende, der leder efter autentisk alpecharme.

Dienten am Hochkönig ligger i Salzburgerland og er en destination, der er kendt for sine perfekte forhold til skiløb og snowboarding. Med sine varierede pister, velholdte sne og spektakulære udsigt over den majestætiske Hochkönig, lover Dienten at være et paradis for både begyndere og erfarne skiløbere.

Det, der gør Dienten så speciel, er landsbyens lille størrelse. I modsætning til de store, travle skisportssteder udstråler Dienten en stemning af ro og autenticitet. Her finder du ikke masseturisme eller lange køer ved skiliftene. I stedet vil du blive mødt af venlighed og gæstfrihed fra de lokale, som er stolte af deres bjerglandsby og glade for at byde dig velkommen i deres fællesskab.

Pistekilometer

54Km
275Km
213Km
0Km
Total 542Km

Antal lifte

37

69

69

Højde

2686m
745m

Gletscher

0

Langrend

442Km

Funpark

12

Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé