1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Østrig
  4. Ski Amadé
  5. Salzburger Sportwelt - Ski Amadé
  6. Filzmoos
Filzmoos

Skiferie til Filzmoos

Info omkring destinationen

I den østrigske delstat Salzburgerland og ved foden af Dachsteinmassief finder du den hyggelige landsby Filzmoos. Destinationen er meget populær blandt familier, da der er behageligt fyldt med mennesker, og der er meget at lave for hele familien. Filzmoos ligger tæt på Hohe Dachstein i 3000 meters højde. Det er den mest afsidesliggende landsby i Ski amadé. Den har en behagelig atmosfære og tiltrækker mange familier med små børn.
De brede, let skrånende bakker omkring Filzmoos er populære som udgangspunkt for luftballon- og hundeslædeture, og området omkring Filzmoos er fremragende til vandreture. Der er 50 kilometer forberedte vintervandrestier, der løber gennem det uspolerede landskab.
Ski Amadé er et enormt skisportsområde med mere end 800 kilometer pister. Filzmoos er en del af dette område, men har kun selv lidt over 10 kilometer pister. Desværre er skiområdet ikke forbundet med andre områder i området. Hvis du vil opleve andre skiområder i Ski Amadé, skal du bruge skibussen eller din egen bil. Skiområdet i Filzmoos er kendetegnet ved brede, blå pister.
Filzmoos er et sandt familieparadis: Bjørnen Bärtl sørger for, at der altid sker noget for børnene! Om mandagen fortæller han gode historier i sin bjørnehule, om onsdagen tager han en tur på hesteslæde, og om fredagen går han en spændende tur rundt i landsbyen! Alle børn er velkomne til at ledsage bjørnen Bärtl. Læg dertil en børnevenlig skiskole, nemme pister og en særlig restaurant for børn, og så har du forklaringen på, hvorfor Filzmoos er en så populær familiedestination.

Bemærk venligst: Hvis du bor i Filzmoos, anbefaler vi, at du har din egen transport ((leje)bil). Skibussen (mod betaling) til Flachau kører kun tirsdag, onsdag og torsdag (1 gang om morgenen og 1 gang om aftenen).

Pistekilometer

5Km
85Km
30Km
0Km
Total 120Km

Antal lifte

11

16

18

Højde

1990m
950m

Gletscher

0

Langrend

260Km

Funpark

3

Salzburger Sportwelt - Ski Amadé

Pistekilometer

54Km
275Km
213Km
0Km
Total 542Km

Antal lifte

37

69

69

Højde

2686m
745m

Gletscher

0

Langrend

442Km

Funpark

12

Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé

Populært rejsemål blandt

Ældre par