Gå tilbage

Skiferie til Orelle

Destination image
Pistekilometer
20 Km
55 Km
65 Km
10 Km
150 Km
Total
Antal lifte
9
16
5
Højde
3230m
2300m
Gletscher
0
Langrend
0Km
Funpark
1
Pistekilometer
73 Km
210 Km
254 Km
73 Km
610 Km
Total
Antal lifte
40
62
58
Højde
3230m
1100m
Gletscher
0
Langrend
114Km
Funpark
5

Info omkring destinationen

Skiferie i fredelige Orelle

I hjertet af Maurinne dalen i Savoie regionen ligger den fredelige landsby Orelle. Beliggende i Les Trois Vallées har du fra Orelle adgang til et af Europas største skiområder. Orelle er derfor ideelt for alle, som ønsker en skiferie i en idyllisk landsby, men som stadig vil have adgang til et stort skiområde.

 

Landsbyen Orelle

Orelle er en traditionel landsby med ca. 400 indbyggere. Husene er primært bygget af træ og sten, hvilket er medvirkende til den autentiske stemning, man som gæst bliver grebet af ved ankomst. Størstedelen af landsbyens butikker, restauranter og barer er centreret omkring byens torv, hvor skiliften også er placeret. På trods af sin størrelse tilbyder Orelle en del forskellige aktiviteter såsom skøjtebane, wellnesscenter, gåtur med snesko og zumba samt en af verdens højeste svævebaner – La Tyrolienne.

 

Skiferie i Orelle med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

Når du bestiller skiferie i Orelle hos Sunweb, er liftkort altid inkluderet i prisen. Liftkortet gælder i Orelle/Val Thorens området, som dækker 140 kilometer sorte, røde, blå og grønne pister. Dette er tilstrækkeligt i de fleste tilfælde for begyndere og let øvede. Er du øvet og/eller ønsker at begiver dig ud på de længere skiture, har du mulighed for at udvide dit liftkort til Les Trois Vallées området.

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Familie med ældre børn
Unge par
Vennegrupper
Familie med små børn