hotel i val thorens

Hotel i Val Thorens

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Hotel
  4. frankrig
  5. val thorens

Nyd skiferien med et hotel i Val Thorens

Planlægger du en skiferie til Val Thorens, tilbyder vi et stort udvalg af hoteller til enhver smag. Beliggende i verdens største skiområde Les Trois Vallées i Frankrig er Val Thorens en populær skidestination uanset dit niveau. På en skiferie til Val Thorens kan du nyde de højtbeliggende, sammenhængende skiområder, som byder på høj snesikkerhed og en lang skisæson. Find det perfekte hotel til din næste skiferie i Val Thorens.

Stort udvalg af hoteller i Val Thorens

Val Thorens er den højeste skidestination i hele Europa og byder på 150 kilometer pister med gode forhold for øvede såvel som nybegyndere på ski og snowboard. Placeret i verdens største skiområde Les Trois Vallées i Frankrig, er Val Thorens en skidestination for alle uanset niveau. Her har du adgang til et af de største sammenhængende skiområder i verden med mere end 600 kilometer pister. På en skiferie til Val Thorens har du faktisk direkte forbindelse til en række andre skiområder i området Les Trois Vallées, heriblandt de populære områder Les Menuires og Méribel.

Skal du på skiferie til Val Thorens, tilbyder vi et stort udvalg af hoteller i området. Vi har både små, hyggelige hoteller perfekt til korte skirejser og større hoteller med plads til vennegruppen eller familien.

Hotel med forplejning i Val Thorens

Når du vælger hvilket hotel, du vil bo på, bør du også tænke over, hvilken forplejning du ønsker på din skiferie. De fleste af vores hoteller i Val Thorens tilbyder overnatning uden forplejning. Det er især velegnet, hvis du synes, at det er hyggeligt at forberede din mad selv eller gerne vil afprøve nogle af de mange stemningsfulde restauranter på pisterne og i byen.

På enkelte af vores indkvarteringer kan du vælge morgenmad eller halvpension. Du slipper dermed for at planlægge de fleste af dagens måltider, mens du stadig har mulighed for at nyde en frokost på de lokale spisesteder.

Vil du prøve et andet skiområde næste skiferie? Vi har et stort udvalg af populære skiområder og hoteller i Frankrig!