Hoteller i Belek, Tyrkiets Sydkyst, Tyrkiet

Hoteller i Belek på Tyrkiets Sydkyst, Tyrkiet

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Hoteller
  4. Tyrkiet
  5. Tyrkiets Sydkyst
  6. Belek

Book det perfekte hotel til din ferie i Belek

Belek er et af det mest alsidige ferieområder på Tyrkiets Sydkyst, her finder du noget for ehver smag. Belek byder på fantastiske sandstrande, smuk natur og imponerende all inclusive hoteller. Vil du gerne nyde alt hvad Belek har at byde på, mens du nyder en luksuriøs og komfortabel ferie? Så book et all inclusive hotel i Belek. Belek er også Tyrkiets natursmukke golfmekka, et sandt paradis for golfentusiaster. De mange muligheder i Belek lokker hvert år mange skandinaver til, hvor de kan nyde de mange solskinstimer og afslapning pået af de mange luksuriøse hoteller. Hos Sunweb kan du finde et stort udvalg af all inclusive afbudsrejser til Belek på Tyrkiets Sydkyst, Tyrkiet. 

Find et hotel i Belek der matcher dine ferieønsker

Hos Sunweb kan du finde et hotel lige til dig og dine behov. Rejser du med hele familien, og ønsker at give de mindste nogle helt uforglemmelige barndomsminder? Hos os finder du et bredt udvalg af hoteller der tilbyder faciliteter såsom børnepool, vandrutsjebane(r) og underholdning for børn. Således får de voksne en dejlig afslappende ferie, mens børnene har timevis af sjov og leg under ferien. Rejser du du derimod alene eller med en partner? Så har vi også det helt perfekte for dig. Find voksen-hoteller i Belek, disse hoteller er børnefri og dermed er du garanteret rolige og fredelige omgivelser, så du og din partner kan dyrke roen og hinandens selskab. Vil du have det bedste af det bedste? Så kan vi anbefale et ultra all inclusive hotel i Belek eller et wellnesss & spa hotel - for den ultimative selvforkælelsesferie. Hvad end du ønsker dig, så finder du hos SUnweb det helt perfekte hotel for dig. 

Oplev vidunderlige seværdigheder i Belek

Udover de smukke sandstrande, det azurblå hav og evigt grønne pinjeskove finder du også en lang række af landets bedste golfbaner lige her i Belek. Det vil sige at atmosfæren i Belek er stille og fredelig, ganske fredeligt. Vil du gerne opleve Belek oppe fra, og have udsigt over denne fantastiske by, så kan du med fordel prøve en svævebanetur, en helt fantastisk oplevelse. Du kan også se Belek fra vandsiden af, book en bådtur og tag ud på havet. Tag på en jeep safari tur og oplev Taurusbjergene, en perfekte aktivitet, hvis du både elsker fart, spændingen og naturen. Er du mere til shopping? Så finder du på hele Tyrkiets Sydkyst et stort udvalg af markeder og basarer, oplev de bedste markeder på Tyrkiets Sydkyst. Du kan også vælge at tage en dagsudlugt til en af nabobyerne, for eksempel Alanya som bugner af seværdigheder eller den historiske og kulturelle by Side, som også byder på et hav seværdigheder. Mulighederne er uendelige, book det bedste hotel i Belek og kombiner det med unikke oplevelser og seværdigheder, så har du den helt perfekte solskinsferie.