Hoteller i Antalya, Tyrkiet

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Hoteller
  4. Tyrkiet
  5. Tyrkiets Sydkyst
  6. Antalya

Et hotel i Antalya: basen for en skøn solferie

Tyrkiet garanterer altid en dejlig solferie. Antalya er en af Tyrkiets smukkeste badebyer. Vil du på en skøn badeferie? Så book et hotel i Antalya i det sydvestlige Tyrkiet. Denne by bliver også kaldt perlen på Tyrkiets Sydkyst. Udover strand og havvand finder du også farverige basarer og hyggelige boluevarder. Tag en tur til lystbådhavnen i Antalya og nyd den smukke udsigt over havnen. Efterfølgende kan du shoppe i de mange butikker, nyde en drink eller spise et lækkert tyrkisk måltid på en af de mange restauranter. Vil du gerne opleve masser af kultur og historie, så besøg den gamle bydel. Her finder du snoede gader, maleriske gamle huse og massive stenmure. Ønsker du en alsidig ferie, så er et hotel i Antalya det oplagte valg for dig. Med Sunwebs feriegaranti kan du trygt booke din ferie til Antalya. Lad din næste ferie gå til Tyrkiet! Det vil du ikke fortryde. Book din ferie allerede nu og benyt vores early booking rabat på hoteller i Antalya.

All inclusive hotel ved stranden eller i centrum?

Antalya er et særligt populært sted på den tyrkiske sydkyst, Antalya har noget for enhver smag. Børnene kan lege på stranden. Forældrene kan slappe af på solsengen med en god bog. Shopaholics kan slå sig løs i de charmerende souvenirbutikker eller de store basarer. Vægter du gastronomi højt? Så har Antalya et hav af kulinariske oplevelser, tag på en lokal restaurant eller en hyggelig bar. Hvad vil du helst? Et hotel tæt på stranden eller et hotel i centrum. Valget er dit! Langt de fleste hoteller i Antalya tilbyder all inclusive, hvilket betyder du kan nyde alle dagens måltider og ubegrænsede drikkevarer på hotellet inkluderet i prisen. Vil du gerne have endnu mere end det? Så vælg et ultra all inclusive hotel. Der er så mange fordele ved et all inclusive hotel i Tyrkiet. Antalya er også en populær destination blandt børnefamilier, du finder nemligt et stort udvalg af familievenlige hoteller, der fokuserer på børnenes velbefindende. Disse hoteller tilbyder oftest børneklub, børnepool, vandland og underholdning for børn. Foretrækker du derimod en ferie uden børn? Hvor du og din rejsemakker kan slappe af, nyde roen og være i hinandens selskab, så kan i med fordel booke et af Sunwebs mange voksen-hoteller i Antalya - garanti for børnefri ferie. Sommerferie i Antalya, sikke en god idé!

Opdag mere end bare dit hotel i Antalya

Vil du gerne opleve mere end bare de skønne faciliteter på hotellet? Så tag ud og udforsk de mange seværdigheder du finder i Antalya. I Antalya, Lara finder en 7 kilometer lang sandstrand, et smukt syn til en god vandretur eller en dag på stranden. Det er ved denne strand du finder de fleste luksushoteller herunder vores ekstra luksus hoteller, selections, som er særligt udvalgte hoteller, hvor kun det bedste er godt nok. Foretrækker du en mere rolig strand, så kan du 15 kilometer væk fra Lara finde stranden i Kundu. Vi du gerne en tur ud på bølgen blå? Så besøg Antalyas havn, herfra afgår der mange turistbåde, som tager dig på en fortryllende rejse langs Tyrkiets Sydskyst. Oplev også de bedste markeder på Tyrkiets Sydkyst. Hvad venter du på? Antalya kalder!