Hoteller i Alanya

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Hoteller
  4. Tyrkiet
  5. Tyrkiets Sydkyst
  6. Alanya

Book dit drømmehotel i Alanya

Alanya er særligt populært grundet de mange velholdte og smukke sandstrande, det livlige natteliv, et enormt udvalg af forskellige restauranter samt de smukke, historiske og kulturelle seværdigheder. Alanya er en af de mest populære badebyer på den tyrkiets sydkyst. I Alanya finder du et stort udvalg af fantastiske hoteller. Særligt All inclusive hoteller i Alanya er populære os finder du også et bredt udvalg af All inclusive afbudsrejser til Alanya.

Find det hotel i Alanya der passer til dine ønsker

Book det hotel i Alanya, der passer bedst til dig og dine ønsker. Ønsker du en børnefri ferie, hvor du sammen med din partner kan nyde solen, roen og alle faciliteterne på hotellet, så har vi de helt rette voksenhoteller for dig. Skal du derimod afsted med hele familien? Oplev en fantastisk ferie sammen på et af de mange familievenlige hoteller i Alanya.

Vil du gerne opleve Alanyas livlige natteliv, så book et hotel i centrum af Alanya, så har du bylivet og nattelivet tæt på dig under hele din ferie i Alanya. Således går du ikke glip af noget! Vil du hellere have bekvemmelighed, god service og luksus under din solferie? Så anbefaler vi helt klart, at du booker en hotel med All inclusive. Kan du slet ikke vente med at opleve Alanya? Book en afbudsrejse med det samme!

Skønne seværdigheder over alt i Alanya

Når du booker et hotel i Alanya, er det oplagt at udforske de populære steder langs Tyrkiets sydkyst. Alanya ligger tæt på den historiske by Side og byen Antalya. Du kan passende tage en dagstur til enten Side eller Antalya for at opleve mest muligt under din ferie. Foretrækker du at blive i Alanya, så frygt ej, Alanya har masser at byde på. Det middelalderlige Alanya slot, Alanya Kalesi. Rejsen derop med svævebanen fra Kleopatra stranden er en speciel oplevelse i sig selv.

Når du først er deroppe, kan du gå gennem ruinerne med en fantastisk udsigt over Alanya og havet. En anden populær udflugt er et besøg til Dim-floden (Dimçay) og Dim-grotten. Her kan du prøve kræfter med rafting, en svømmetur eller nyde en picnic i skyggen. Elsker du også restaurantbesøg? Bestil en friskgrillet ørred, eller en af de mange andre lækre retter på en af de mange restauranter der ligger langs floden. Efter sådan en aktiv dag er der intet bedre end at komme hjem til dit dejlige hotel i Alanya, hvor du kan hvile dig efter en begivenhedsrig dag fyldt med gode oplevelser. Hvornår skal du besøge Alanya?