Tilbage

Rejser til Belek

Destination image

Information om byen

Belek er Tyrkiets natursmukke golfmekka, som udover golfere fra hele verden også tiltrækker tusindvis af kvalitetsbevidste feriegæster, som nyder den fantastiske sandstrand, de imponerende All Inclusive hoteller og den smukke natur. Belek ligger ca. 40 kilometer vest for byen Antalya, og her mødes den evigt grønne pinjeskov og det smukke, azurblå hav.

Belek- Paradis for golfentusiater

Lige bag den gyldne sandstrand ligger en række af Tyrkiets bedste og mest luksuriøse hoteller samt en række af landets bedste golfbaner. Atmosfæren er rolig med et strejf af elegance, hvor du end bevæger dig. Inden- som udendørs byder hotellerne på aktiviteter for enhver smag – både børn og voksne vil finde underholdning og aktiviteter til det meste af døgnets timer året rundt.

Tag på dagstur til Antalya

Antalya ligger ikke længere væk, end at du kan tage en dagstur til centrum, hvis du får lyst til at se de mange, historiske seværdigheder eller gå på opdagelse i basarerne og de gode handelsgader.

Rejs med Sunweb til Belek

Sunweb tilbyder et rigt udvalg af de bedste All Inclusive hoteller i Belek. Vi kan finde det helt rigtige tilbud til både voksne, par og børnefamilier. Vi har dansk guideservice i Belek i sommersæsonen, og vores guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.  Bemærk, i perioden fra november til marts kan guiden kun kontaktes telefonisk.

Transfer fra Antalya Lufthavn til Belek tager ca. 45 minutter, alt afhængigt af hotel og antal stop undervejs. Når du køber en pakkerejse hos Sunweb med fly og hotel, er transfer inklusiv i prisen.

Vil du gerne rejse snart, så find din afbudsrejse til Belek her.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ung familie
Andre
Ældre familie
Unge par

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen