Hoteller i Side, Tyrkiet

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Hoteller
  4. Tyrkiet
  5. Tyrkiets Sydkyst
  6. Side

Book dit hotel i Side: en historisk badeby

Side ligger ved kysten, midt imellem de store badebyer Antalya og Alanya, begge byer er inden for en times kørsel. Dermed er Side den perfekte destination for din ferie på Tyrkiets Sydkyst. Kombiner sol og et lækkert hotel i Side og du får den ultimative ferie. Du kan let kombinere et luksushotel med kulturelle oplevelser. Side er en by med enormt meget historie og kultur, du finder mange smukke seværdigheder. Når du er i byen Side føles det som at gå rundt i et fritluftsmuseum. Bonus: bymidten i Side er bilfri. Derudover finder du hyggelige gamle butikker og rigtig gode restauranter. Særligt restauranterne ved havnen eller på boulevarden er et besøg værd, her kan du om aftenen se solnedgangen. En fantastisk aflsutning på en fantastisk dag, inden du vender hjem mod dit hotel i Side. Kan du allerede forestille dig det? Book med det samme et hotel i Side.

Find det hotel i Side der passer bedst til dig

Udvalget af luksuriøse, all inclusive hoteller er stort på Tyrkiets Sydkyst. Grundet det brede udvalg af hoteller i Side kan du skræddersy din rejse, lige som det passer dig. På all inclusive hoteller er næsten alt inkluderet, og de forkæler dig fuldstændigt. Hvis du derimod vælger et ultra all inclusive hotel i Side, så er alt, som i virkelig alt inkluderet på din ferie. Er det bare jer voksne der skal på ferie sammen? Så kan vi anbefale dig at booke et voksen-hotel, således får i et børnefrit hotel og dermed er i garanteret ro og fred vel poolen. Skal du afsted på familieferie med børn? Så kan du vælge mellem et bredt udvalg af paradisiske børnevenlige hoteller i Side. Underholdningsteamet på hotellet vil stå klar til at underholde børn i alle aldre under hele ferien. Vil dine børn gerne have mere end det? Så vælg et hotel med børnepool, vandland og vandrutsjebaner i Side. Bonus: vælg et ultra all inclusive hotel når du rejser med børn, så slipper du for at skulle tænke på hvor i skal spise jeres næste måltid. Det er blot bare en af de mange fordele ved et all inclusove hotel i Tyrkiet. Det er både praktisk, nemt og lækkert!

Unikke basarer og vandfald ved Side

Når du har valgt et hotel i Side, der passer perfekt til dine ferieønsker, er det tid til at planlægge, hvad du vil lave, når du er i Side. Det er en af de bedste stranddestinationer i Tyrkiet. Så selvfølgelig skal du solbade og slappe af på stranden eller ved poolen på dit hotel i Side. Men Side har så meget mere at byde på end det. Du finder blandt andet det store marked i Manavgat (den største basar på Tyrkiets Sydkyst), hvilket er en helt fantastisk oplevelse. Er du mere til natur? Så kan du tage ud og opleve imponerende vandflad og tage en tur på floden i en traditionel båd. Oplev imponerende udgravninger ruiner og monumenter fra oldtiden. Et must see på din ferie til Side er Apollon Temple og det græske Amphitheater. Tjek hos dit hotel, hvilke udflugter de tilbyder, nogle gange kan det være nemt og praktisk at booke en udflugt hos hotellet, hvor der oveni er sørget for transport til og fra seværdigheden. Hvornår skal du afsted til vidunderlige Side? Brug Sunwebs early booking rabat og book dit hotel i Side allerede nu.