rejser til Alanya

All inclusive Alanya, Tyrkiet

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. All inclusive
  4. Tyrkiet
  5. Tyrkiets Sydkyst
  6. Alanya

Opdag alsidige Alanya med en all inclusive ferie

Trænger du til at genoplade dine batterier med en afslappende solferie? Vælg en dejlig All inclusive ferie i det livlige Alanya ved den smukke Tyrkiske Sydkyst. Forkæl dig selv på et af de luksuriøse hoteller, slap af på de smukke sandstrande, gå langs den hyggelige strandpromenade eller besøg den farverige basar. Foretrækker du en mere aktiv ferie? Alanya er perfekt til en smuk cykel- eller vandretur. Du kan også vælge at tage ud og ride eller prøve det store udvalg af vandsport så som paragliding, jetski osv. Mulighederne er mange. Efter en afslappende eller aktiv dag i Alanya kan du vende tilbage til dit All inclusive hotel og få nogle lækre snacks, eller bestille en drink i baren. Når du booker et All inclusive hotel hos Sunweb så er drikkevarer og alle måltider inkluderet i prisen. Lad derfor hotellet sørge for det hele, mens du kan nyde din ultimative afslapningsferie i Alanya. 

Find din ideelle All inclusive ferie i Alanya

I Alanya finder du de perfekte All inclusive hoteller til en afslappende ferie, uanset hvem du rejser med. På et familiehotel er der sørget for en lang række børnevenlige faciliteter. Sus ned af sjove vandrutsjebaner sammen med børnene eller tag på familieudflugt til stranden. Mens dine børn kan deltage i sjove aktiviteter med underholdningsteamet på hotellet, kan du forkæle dig selv med en dejlig wellness-behandling i hamamen og efterfølgende føle dig som et fornyet menneske. I Alanya finder du også en lang række All inclusive voksenhoteller, som garanterer dig en mere rolig ferie i omgivelser uden børn. Drøm dig væk på en liggestol på stranden, bestil en lækker cocktail og mærk solens varme stråler. Mange All inclusive hoteller tilbyder aktiviteter særligt egnet til sportsentusiaster. Hvis du derimod er mere til afslapning, så kan du med fordel vælge at bestille tid til en massage. Derefter kan du for at opnå lidt ekstra nydelse bestille en kold drink eller to i hotellets bar. Hvad er det aller bedste ved All inclusive? Du behøver slet ikke at stresse over dagens 3 måltider - ja eller 5... Hotellet sørger for det hele, og serverer dagligt frisklavede måltider - inkluderet i prisen. Kan du slet ikke vente? Så udforsk Sunwebs store udvalg af All inclusive afbudsrejser til Alanya.

Dejligt vejr og smukke seværdigheder i Alanya

Fra juni til september er der dejligt sommervejr i Tyrkiets Alanya med gennemsnitligt 30 grader. Temperaturen indbyder i den grad til solbadning ved den berømte Kleopatra-stand på vestsiden eller Keykubat-strand på østsiden af halvøen. Vi forstår godt hvorfor Alanya er en af de bedste stranddestinationer i Tyrkiet. Hvis du foretrækker lidt køligere steder, kan du tage på udflugt langs Dimçay floden. Efter en forfriskende dukkert kan du nyde lækker frisk fisk på en af de hyggelige restauranter. På den farverige basar i byens centrum kan du shoppe de mest charmerende souvenirs. Lige fra håndlavede skåle og duftende friske krydderier til smukke lædertasker. Glem endelig ikke at prutte om prisen for den bedste aftale. I Alanya er der et hav af smukke ting at se og opleve lang dens Tyrkiske Sydkyst. Du kan for eksempel se den smukke Damlatas-grotte og opleve den konstante temperatur på cirka 22 grader. Det osmanniske Alanya-slot er bestemt et besøg værd. Tag svævebanen fra Damlatas-stranden derhen, og du er fremme på ingen tid. Her har du om aftenen en fantastisk udsigt over bugten. Med svævebanen fra Damlatas-stranden er du der hurtigt, og om aftenen har du en fantastisk udsigt over bugten. Valget er dit, når maverne er mætte, er det kun fantasien, der sætter grænser. Derfor er en ferie med All inclusive = frihed! Book et all inclusive hotel i Alanya for maksimal komfort og afslapning på din kommende ferie til Tyrkiet.