Tilbage

Rejser til Side

Destination image

Information om byen

Side er en lille perle ved Middelhavet på Tyrkiets sydkyst mellem Antalya og Alanya. Har du endnu ikke været der, bør du bestemt overveje at rejse til Side på din næste ferie. Side ligger på spidsen af en halvø, og her strækker flere pragtfulde sandstrande sig mod både øst og vest.

Oplev stemningsfulde Side

Sides centrum er den stemningsfyldte, gamle bydel, hvor fredede bygninger ligger rundt om små torve og pladser. Her ligger også de smukke ruiner af det imponerende Apollon-tempel, hvor høje, slanke søjler knejser mod solen på den yderste spids af halvøen. Den gamle bydel er bilfri, og det skaber en helt speciel og meget afslappende feriestemning, at her ikke er nogen trafikstøj. Her kan blot nyde din ferie i Side, mens du går rundt i dit helt eget tempo og blot lade dig føre derhen, hvor dine øjne bliver fristet. Om aftenen frister et stort udvalg af restauranter med gode internationale og tyrkiske retter, og hvis du er i festhumør, finder du både livlige barer og et par store diskoteker i Side.

All inclusive i Side

Side er smuk, stemningsfuld og det perfekte sted at holde ferie for både børnefamilier og voksne.

Sunweb tilbyder et stort og varieret udvalg af rejser til Side. Vi har billige All Inclusive hoteller og ferielejligheder tæt på centrum og den gamle bydel i Side, og vi har en perlerække af fantastiske All Inclusive luksushoteller med et væld af faciliteter tæt på eller direkte ned til den pragtfulde strand, der strækker sig kilometer efter kilometer på begge sider af byen.

Guideservice i Side

Sunweb tilbyder dansk guideservice i Side hele sommersæsonen, og vi tilbyder flere udflugter med dansk guide i sommersæsonen. Vores danske guider kommer og besøger de fleste hoteller eller et sted i nærheden flere gange i løbet af ferien. Får du ikke guidebesøg på hotellet i løbet af din ferie i Side, så har du altid mulighed for at kontakte vores danske guider via telefon eller sms.  Bemærk, i perioden fra november til marts kan guiden kun kontaktes telefonisk.

 

Flyv til Antalya eller Gazipasa

Transfer til Side tager ca. 1 time og 15 min. fra Antalya Lufthavn alt afhængigt af hotel og antal stop undervejs. Transfer fra Gazipasa Lufthavn tager ca. 1½ time. Når du køber en pakkerejse hos Sunweb med fly og hotel, er transfer inklusiv i prisen.

Vil du gerne rejse snart, så find din afbudsrejse til Side her.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre familie
Ung familie
Ældre par
Andre

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen