1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Frankrig
  4. Paradiski
  5. La Plagne
La Plagne

Skiferie til La Plagne

Info omkring skiområdet

Fantastisk skiløb på skiferie til La Plagne

La Plagne er et fantastisk skiområde beliggende i Frankrig. Skiområdet består af skidestinationerne, La Plagne og Les Coches med hver sin egen landsbymidte og hyggelige atmosfære. Med 220 km pister og en højde på 1250-2100 meter over havet, byder dette område på smukke nedkørsler og noget for enhver smag.

La Plagne er en del af det omfattende skiområde Paradiski, som også dækker over Les Arcs skiområde og samlet byder på hele 425 kilometer pister. Vil du udfordre dig selv på off-piste, finder du gode muligheder for det i La Plagne. Især ved Face Nord, som er den nordlige side på Bellecôte-gletsjeren, kan du finde spændende udfordringer – vi anbefaler dog, at du medbringer en guide.

Hos Sunweb finder du et stort udvalg af pakkerejser til La Plagne, hvor du kan indkvartere dig på lige præcis dét hotel, lejlighed eller chalet, du drømmer om.

På ski i La Plagne

Skidestinationen La Plagne består af hele syv bydele. Den mest levende af byerne i dette skiområde er Belle Plagne, der er bygget i et smukt skovområde. Belle Plagne har et stort udvalg af butikker, fremragende restauranter og gode afterskiing-barer. For mange turister er dette den mest attraktive skilandsby.

Fra Plagne Centre kan du tage med Funiplagne skiliften og være oppe på toppen af Grande Rochette på blot 4 minutter. Fra næsten alle overnatningsstederne er det muligt at stå på ski fra boligen og hen til én af de mange skilifte. Lige under Belle Plagne ligger Bellecôte og herfra kan du hurtigt komme op på gletsjeren og mange andre pister. Bellecôte ligger i en dal og her vil du altid kunne stå på ski og nyde solen og 'vin chaud' på én af terrasserne. I Bellecôte kan du gå på opdagelse i en række lokale butikker, eller slappe af efter en dag på ski i en opvarmet udendørs pool, sauna eller tyrkisk bad.

Plagne Soleil er en rolig landsby med en fantastisk panoramaudsigt over bjergene og de lavere beliggende landsbyer Plagne Village og Plagne Centre. Udover lejligheder og hoteller er der et supermarked, skishop, skiskole og en bar/restaurant. Landsbyen Aime 2000 er den højest beliggende af alle landsbyerne og herfra har du en storslået udsigt fra Mont Blanc. I Aime 2000 er du placeret direkte på pisten og hvis du vil endnu højere op, kan du være ved en skilift på ingen tid.

Plagne Montalbert ligger på 1375 meters højde på den anden side af bjerget. Denne traditionelle og hyggelige landsby har et lille center og flere restauranter. Denne del af La Plagne er især populær på en familieskitur med børn. I denne landsby er der ingen rejseguide.

I La Plagne skiområdet finder du også landsbyen Les Coches, som er placeret i 1450 meters højde. Her kan du stå på ski langs de snedækkede træer på overvejende blå og røde pister.

Skiferie i La Plagne med Sunweb

Sunweb har et stort udvalg af skirejser til La Plagne, uanset om du er på udkig efter et børnevenligt chalet med plads til hele familien eller et hotel med wellness og spafaciliteter. I vores udvalg af skirejser til La Plagne kan du vælge mellem indkvarteringer henholdsvis med- og uden forplejning. Vil du ikke stå for alle måltider selv, kan du vælge en indkvartering med halvpension, hvor morgen- og aftensmad typisk er inkluderet. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er dit liftkort også altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra. Du kan derfor nyde skiløb på pisterne i La Plagne lige så snart, du ankommer.

Se hele vores store udvalg af indkvarteringer i La Plagne og find din næste skiferie til Frankrig i dag.

Pistekilometer

37
68
147
18
Total 270

Antal lifte

22

94

62

Højde

3250m
1250m

Gletscher

0

Langrend

91Km

Funpark

1

La Plagne
La Plagne

Pistekilometer

63Km
136Km
195Km
6Km
Total 400Km

Antal lifte

46

167

146

Højde

3250m
1200m

Gletscher

0

Langrend

230Km

Funpark

5

Paradiski
Paradiski
Paradiski
Paradiski
Paradiski

Populært rejsemål blandt

Unge par Vennegrupper Ældre par Andre