1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Frankrig
  4. Alpe d'Huez Grand Domaine Ski
Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

Skiferie til Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

Info omkring skiområdet

Solrig skiferie til Alpe d'Huez Ski Grand Domaine

Det franske skisportssted Alpe d'Huez Ski Grand Domaine som ligger vest for Serre Chevalier Vallée-skiområdet er også kendt som "øen i solen" i Frankrig. Dette område er nemlig velsignet med et gennemsnit på 300 solskinsdage om året, og mange af pisterne er sydvendte. Mere end 325 snekanoner og Des Rousses-gletscheren sørger for, at der næsten altid er nok sne at stå på.

Med mere end 250 kilometer piste og 78 skilifter tilbyder skisportsstedet nok variation til selv de mest kræsne skiløbere og snowboardere. En skiferie i Alpe d'Huez Ski Grand Domaine giver dig mulighed for at stå på ski i Villard Reculas, Alpe d'Huez, Auris en Oisans, Oz en Oisans, og Vaujany med et stort udvalg af pister. For erfarne skiløbere er der ved Pic Blanc, i en højde på 3330 meter, La Piste de Sarenne. Her finder du også den længste piste i Europa, som er en oplevelse for sig selv. Den er i alt 16 kilometer lang med en højdeforskel på 1450 meter.

For snowboardere er der en halfpipe i Alpe d'Huez. Du kan finde det på Premier Tall. Derudover er der masser af off-piste for dem der er til det. Området er også velegnet for langrendsløbere med 50 km langrendsløb. Skisportsstedet Alpe d'Huez Ski Grand Domaine er forbundet med skistationen Oz en Oisans. Herfra er der to gondollifte, der forbinder dig med de andre lifte og pister i området

Stå på ski i Alpe d'Huez Ski Grand Domaine

Områdets største skisportssted er Alpe d´Huez, som med sin smukke og høje beliggenhed er et meget populært feriested blandt Europas skientusiaster. Ud over et fremragende skiløb tilbyder byen et stort udvalg af afterski-barer, natklubber og restauranter, der byder på god mad og stemning. Hvis du ønsker en pause fra sneen, har byen også en sportshal med et godt udvalg af forskellige sportsaktiviteter.

For dem der søger en familieskitur eller blot en skirejse i mere rolige omgivelser er Oz en Oisans det perfekte valg. Den bilfrie lille landsby har en meget fordelagtig beliggenhed i forhold til flere af områdets lifter og har dertil et mindre udvalg af spisesteder og butikker. Vaujany har mange ligheder med Oz en Oisans, idet det er en hyggelig bjerglandsby. Her kan du nyde den autentiske franske alpinkultur i de utroligt hyggelige restauranter og slentre gennem de hyggelige gader. Dette er ikke et sted for dem, der leder efter en fest, men der er dog et mindre udvalg af afterskibarer. Vaujany har også en lift, der fører dig direkte op i 2800 meters højde

Skiferie med liftkort i Alpe d'Huez Ski Grand Domaine

Sunweb har et stort udvalg af pakkerejser til din skiferie til Alpe d'Huez Ski Grand Domaine. Uanset om din skiferie skal være fyldt med luksus eller bedst til prisen, finder du et stort udvalg af indkvarteringer hos Sunweb. Er du på udkig efter en indkvartering med halvpension eller én lige ved handlemuligheder? Foretrækker du en central placering eller vil du bo tæt på pisten med ski in / ski out?

Vores indkvarteringer består hovedsageligt af hoteller og lejligheder, men vi har også et stort udvalg af chaleter med god plads til hele familien. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er dit liftkort altid inkluderet i prisen. Du kan derfor nyde pisterne lige så snart, du ankommer.

Se hele vores udvalg og find din næste skiferie i Frankrig.

Pistekilometer

70Km
78Km
60Km
43Km
Total 251Km

Antal lifte

14

25

31

Højde

3300m
1860m

Gletscher

1

Langrend

50Km

Funpark

2

Alpe d'Huez Grand Domaine Ski