1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Frankrig
  4. Alpe d'Huez Grand Domaine Ski
  5. Alpe d'Huez
Alpe d'Huez

Skiferie til Alpe d'Huez

Info omkring destinationen

Skiferie i Alpe d´Huez - Solrig og smuk landsby

Alpe d'Huez er en smuk landsby beliggende i Frankrig. Landsbyen er en del af det store skiområde, der sammen med Oz en Oisans og Vaujany, udgør Grand Domaine Ski. Alpe d'Huez ligger i 1860 meters højde, hvilket gør skisportsstedet til et meget snesikkert område.

Alpe d´Huez er populært blandt danskere, der foretrækker at stå på ski i de franske alper. Dette kan skyldes den perfekte kombination af lange skipassager, høj snesikkerhed og det faktum, at området har mange solskinsdage.

Ski i Alpe d'Huez er både for nybegyndere og erfarne skiløbere

Skiområdet omkring Alpe d'Huez byder på i alt 249 kilometer pister. For dem, som ikke har kørt så meget på ski, er det flade skiterræn beliggende ved landsbyen velegnet. Det kan især være en fordel, hvis du er på familieskitur med børn eller nybegyndere, da de har god mulighed for at øve sig på de fladere pister.

Er du en mere erfaren skiløber kan du tage op i højderne og nyde et mere avanceret skiløb. Alpe d'Huez har også nogen af verdens længste pister. Den længste pist i skiområdet kaldes "Sarenne" og er hele 16 kilometer lang. Her har du muligheden for at opleve cirka 1,5 times konstant skiløb. Denne lange pist starter på toppen af Sarenne Glacier i 3330 meters højde. Herfra har du en fantastisk udsigt over hele skiområdet. På denne passage ligger der flere franske restauranter, hvor du kan få lidt mad og drikke. For dem, der ønsker at stå på off-piste, er der adskillige gode off-piste-områder i Alpe d'Huez.

Nyd en skiferie i Alpe d'Huez til enhver smag

I byen finder du mange gode restauranter der er velegnet for både dem der gerne vil have noget hurtigt og prisvenligt og dem der foretrækker en gourmetoplevelse. Hvis du vil krydre din skiferie med afterski-barer og natklubber, er Alpe d'Huez også et godt valg.

Der er også masser af aktiviteter uden for skiområdet. For eksempelvis har Alpe d'Huez et stort sportscenter, hvor du kan spille basketball, klatre, spille badminton og svømme. Foretrækker du udendørs aktiviteter, har du mulighed for både skøjteløb, slæde og snescooter.

Skirejser med liftkort i Alpe d’Huez

Sunweb har et stort udvalg af indkvarteringer på din skirejse til Alpe d'Huez, uanset hvilken slags skiferie du drømmer om.

Vil du bruge så meget tid på pisterne som muligt, kan du vælge en af vores indkvarteringer med ski in / ski out. Derudover er liftkort i Alpe d’Huez er altid inkluderet i prisen, når du bestiller en af vores pakkerejser hos Sunweb. Du kan derfor hoppe direkte på pisterne, når du ankommer til din destination.

Se hele vores udvalg og find din næste skiferie i Frankrig.

Pistekilometer

70Km
78Km
60Km
43Km
Total 251Km

Antal lifte

14

25

31

Højde

3300m
1860m

Gletscher

1

Langrend

50Km

Funpark

2

Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

Populært rejsemål blandt

Vennegrupper Andre