Gå tilbage

Skiferie til Vaujany

Destination image

Populært rejsemål blandt

Single rejsende
Familie med ældre børn
Andre

Info omkring destinationen

Det er muligt at du endnu ikke er bekendt med Vaujany, men det anbefaler vi på det kraftigste at du bliver. Denne charmerende, lille, franske landsby ligger gemt i en dal tæt på det majæstetiske Alpe D'Huez. Skiområderne hænger sammen og kan anbefales ligemeget om du er nybegynder, eller veteran på ski. Området er kendt for de mange soldage og den fantastisk, varierede sværhedsgrad, samtidig med at der er næsten uendelig meget offpiste. Skiområdet spænder imellem 1250-3330 meters højde, så selv sent på sæsonen er der stadig garanti for en masse god sne.

Byen er lille og charmerende og efter en lang dag på ski kan man nyde godt af en af de mange forskellige cafeer og restauranter som tilbereder klasssiske franske specialiteter, man ikke må gå glip af. Der er en fantastisk udsigt udover Massif des Grandes Rousses og naturen er generelt enestående. Dette er destinationen for skientusiasten der søger adrenalinkick, eller familien der ønsker at nyde godt af alpernes versitalitet.

Vis mere Vis mindre
Se alle skiferier her

Kort

Fly information

Sunweb tilbyder flyrejser til denne destination. Dette kan bestilles i bookingtrin 2.

Alle Sunwebflyvninger er booket igennem Norwegian og inkluderer håndbagage. Yderligere bagage skal bestilles igennem bookingen. Prisen på ekstra bagage kan variere, og følger Norwegians priser

Yderligere regler og regulativer kan læses på Norwegians hjemmeside. Bemærk at du accepterer Norwegian rejsbetingelser når du booker igennem Sunweb.

Transfer:

Dette er inkluderet i din booking. Ønsker du ikke transfer kan du fravælge dette under selve bookingen.

Sunweb benytter "shared transfers" og det kan derfor forekomme at der vil være ventetid på op til 1,5 timer i lufthavnen. Der vil ikke være en Sunweb repræsentant med transferen. Info omkring mødepunkt, tider, ruter osv. vil følge i det rejsedokument du modtager 14 dage før afrejse. Bemærk at Sunweb ikke kan garantere at du vil blive sat af lige foran din indkvartering.

Se alle skiferier her