Gå tilbage

Skiferie til Oz en Oisans

Destination image
Pistekilometer
70 Km
78 Km
60 Km
43 Km
251 Km
Total
Antal lifte
14
25
31
Højde
3300m
1860m
Gletscher
1
Langrend
50Km
Funpark
2

Info omkring destinationen

Oz en Oisans er en forholdsvis ny og moderne feriepark beliggende i Massif des Grandes Rousses skiområde . Lige ved siden af ​​din lejlighed er en gondollift og en nybegynder lift. Gondolliften tager dig til den midterste station.På bare fire minutter er du på toppen af ​​Pic Blanc. Grundet placeringen af indkvarteringer i forhold til liftene du kan gå ski in/out hele sæsonen.

Oz en Oisans er lille og har en attraktiv bymidte som kan udforskes til fods. Her finder du flere barer, et supermarked og restauranter, blandt andet et hyggeligt pizzeria. Et ideelt sted for dem, der ikke er afhængige af en masse underholdning, men som ønsker at stå på ski dagen lang og elsker en rolig og intim atmosfære. De brede og let hældende pister gør dette til en ideel destination for en ferie med små børn.

Oz en Oisans ligger i den sydlige del af de franske alper 45 km fra Grenoble hvor man typisk oplever en stor snesikkerhed. Byen er placeret i 1350 meters højde, skiløbet kan tage dig op i intet mindre end 2800 meters højde. Tæt på finder du de meget populære skimoråder Les Deux Alpes og Alpe D'Huez.

Vis mere Vis mindre

Tips

Avatar
Avatar

Populært rejsemål blandt

Unge par
Andre
Single rejsende
Vennegrupper