Tilbage

Rejser til Marmaris-kysten

Destination image

Information om regionen

Marmaris-kysten ligger på den sydægæiske kyst i det sydvestlige Tyrkiet og er en af de smukkeste kyststrækninger i landet. Grønne bjerge knejser stolt bag kysten, der består af større og mindre bugter, der snor sig langs havet. Udsigten over Marmaris-kysten er usammenlignelig, de små bugter og utallige, grønne øer, der skyder op hist og her, giver en fantastisk udsigt.

Marmaris er regionens største ferieby. Her er store og små hoteller, en spændende basar, et livligt handelsliv, gode restauranter - især på marinaen - og et festligt natteliv i den berømte bargade. Marmaris er meget populær blandt skandinaviske gæster.

Icmeler ligger i bugten efter Marmaris. Her kan du holde ferie i mere rolige omgivelser. Stranden er god, og naturen er smuk. Her er et lille men godt udvalg af restauranter, barer og butikker.

Sunweb tilbyder et stort og varieret udvalg af rejser til Marmaris-kysten med indkvartering i hyggelige ferielejligheder uden pension, små hoteller, eksklusive hoteller og store familiehoteller med All Inclusive. Vi tilbyder rejser til både voksne, unge, grupper, par og børnefamilier. Uanset, hvordan du ønsker at holde ferie, så kan vi helt sikkert finde et godt tilbud til dig på Marmaris-kysten, hvor du får råd til mere ferie.

Sunweb tilbyder dansk guideservice på Marmaris-kysten hele sæsonen, og vi tilbyder flere udflugter med dansk guide. Vores danske guider kommer og besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af ferien.

Udflugter

Det er muligt at bestille udvalgte udflugter på forhånd. Hvis du ønsker at reservere din plads allerede nu, så klik her for at bestille.

Vis mere Vis mindre

Populære destinationer i Marmaris-kysten

Mest populære byer

Udflugter

Fra €0

Du kan bestille forskellige udflugter på stedet. Din rejseguide kan give dig flere oplysninger om dette under velkomstmødet. Børn (3 til 11 år) modtager 50% rabat, og babyer (0 til 2 år) deltager gratis. Disse rabatter gælder (normalt) ikke for indgangsgebyrer, mad og drikkevarer. De angivne priser er vejledende, og det er muligt, at udflugter afviger fra beskrivelsen eller annulleres på grund af manglende efterspørgsel.

a picture
Dalyan & Kaunos
Fra €45

Dagen byder på sjove oplevelser både i naturen og i historiens vingesus. Turen er for alle aldre og foregår dels med bus og dels med båd. Dagen bringer dig forbi de imponerende lykiske klippegrave ved Dalyan, som vi betragter fra vandsiden. Vi gør stop ved mudderbadene, der siges at have helbredende virkning. Dæk dig fra top til tå i det sunde, lerholdige mudder. Vi besøger den antikke ruinby Kaunos, der inkluderer ruinerne af et amfiteater, en byzantisk katedral og et hamam. Vi spiser frokost, og herefter er det tid til afslapning ved ”skildpaddestranden”, som er et af de sidste ynglesteder for de store havskildpadder, og som derfor er lukket af hver nat. Stranden består af skønt, fint sand, og her er tid til svømmetur og afslapning.

a picture
Hamam
Fra €20

Er der noget, du skal prøve, mens du er i Tyrkiet, så er det uden tvivl et besøg i tyrkisk bad, også kaldet hamam. Badet er en meget gammel tradition for renselse af krop og sjæl. Oprindeligt brugte tyrkerne hamam som afvaskning før bønnen i moskéen. Derfor ligger der altid et hamam i nærheden af moskéen, og der vil oftest være travlt hver fredag før fredagsbønnen. Et tyrkisk bad starter med en tur i det ”kolde rum” eller chokbad. Herefter følger en tur i sauna, hvorefter du føres ind i det ”varme rum” eller ”hararet” på tyrkisk. Her er placeret et ildsted med en kæmpe, opvarmet marmorsten eller marmorplade. Her bliver du vasket med en hamphandske, hvorefter du får en let massage med den skønneste olivensæbe – og en bonus er, at din krop bliver op til 40 % mere modtagelig for solens stråler! Du kan vælge hamam inklusiv en velværende helkropsmassage - en skøn afslutning på en dag i selvforkælelsens tegn.

a picture
Jeepsafari og solnedgang
Fra €25

Tag med på en spændende køretur til en af de små landsbyer i det bjergrige område uden for Marmaris. Du får mulighed for at opleve en anden side af Tyrkiet end det myldrende turistliv i Marmaris, og nyd synet af solen, der synker ned i havet på en øde sandstrand.

a picture
City Tour
Fra €0

Med din dansk talende guide og vi vil vise dig hvad byen har at byde på. På denne halvedags tur vil vi opleve en fantastisk udsigt over byen, vi vil besøge Marmaris største guldcenter, vi får mulighed for at smage på det ægte tyrkiske slik og gå en kort tur i byens centrum.

Gennemsnitstemperaturer

Fly information

I 2019 flyver vi direkte fra København og Billund til Bodrum med Freebird hver torsdag og søndag fra maj til oktober og hver onsdag med SAS i skolernes sommerferie. Flyvningen tager omkring 3 timer og 30 minutter, og ved ankomst til Milas Lufthavn i Bodrum mødes du af vores danske guider eller en lokal, engelsktalende repræsentant.

Transfer

* Fra Milas Lufthavn – Marmaris og Icmeler er transfertiden ca. 160 minutter.

Har du bestilt en rejse med både fly og hotel hos Sunweb, er transfer inkluderet fra Bodrum/Milas til hotellet tur/retur. Transfertiden varierer alt efter hotellets placering og antallet af stop undervejs. Har du bestilt en pakkerejse med fly og hotel, er transfer altid inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur. Transfer er ikke inkluderet i prisen på flybilletter.

Flytider

I mange tilfælde vil du modtage flytider, når du booker online. Hvis afgange ikke blev vist, er de endnu ikke er kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.Under flyvningen er mad og drikkevarer ikke inkluderet. Det er dog muligt at købe snacks ombord på flyet.

Rejsedokumenter

Du vil modtage dine rejsedokumenter senest 3 uger før afrejse, og vi beder dig sørge for at printe dem og medbringe dem på rejsen.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navne er stavet som angivet i dit pas.

Til toppen