Tilbage

Rejser til Icmeler

Destination image

Information om byen

Denne lille, populære ferieby, Icmeler, vest for Marmaris i Tyrkiet tilbyder en skøn, afstressende atmosfære med en hyggelig strandpromenade, et godt udvalg af både internationale og lokale restauranter samt en af områdets allerbedste strande med gyldent sand.

Afslappende og hyggelig atmosfære

 Içmeler anbefales både til børnefamilier, der gerne vil på strandferie i et roligere tempo, end Marmaris kan tilbyde, samt til voksne, der gerne vil holde en afslappende ferie. Kanalen Ozmangazi løber gennem byen, hvis veje og torve er prydet af farverige bourgonvillaer og grønne træer og buske. Içmeler er en lille perle ved det Ægæiske Hav på Tyrkiets sydkyst, kun 9 km fra den sprudlende ferieby, Marmaris.

Rejs med Sunweb til Icmeler

Sunweb tilbyder et lille, håndplukket udvalg af hoteller i Marmaris. Vi har de hyggeligste lejlighedskomplekser med en god, familiær atmosfære, og vi har All Inclusive hoteller med gode faciliteter til dem, der ønsker at holde en nem og bekvem ferie til en rimelig pris. Sunweb tilbyder dansk guideservice i Icmeler hele sæsonen, og vi tilbyder flere udflugter med dansk guide. Vores danske guider kommer og besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af ferien.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par
Andre
single rejsende
Unge par

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen