Gå tilbage

Skiferie til Ortisei

Destination image
Pistekilometer
134 Km
513 Km
396 Km
0 Km
1043 Km
Total
Antal lifte
86
183
104
Højde
3334m
935m
Gletscher
1
Langrend
800Km
Funpark
15

Info omkring destinationen

Snedkeri på skiferien
Ortisei er et af ​​de bedste og mest berømte skisportssteder i
Val Gardena. Der ligger en række mindre byer i Val Gardena, men Ortisei er langt den største med sine 6.500 indbyggere. Der er utrolig hyggeligt her, og byen er fyldt med de traditionelle snedkere. Her er der tale om et traditionelt erhverv, og det vrimler med mænd iført blå forklæder med hjemmebroderier på, og som alle er snedkere. Lidt sjovt er det, at i dalen er det kvinderne "der har bukserne på", så mens kvinderne driver forretninger og hoteller, så snitter mændene i træ og besøger caféer og barer og får inspiration over et glas pærebrændevin.

Ortisei - en by med mange aktiviteter
Byen byder på mange forskellige aktiviteter, herunder bowling, svømning, tennis, skøjtning og kælkning. Her er desuden et bilfrit shoppingsområde, hvor du finder et udvalg af hyggelige butikker, restauranter, cafeér og barer. Det findes også et stort udvalg af afterski-barer og en natklub, for dem som vil feste til den lyse morgen.

Skiløb i Sella Ronda
Området omkring Ortisei byder på udfordringer for både nybegyndere og øvede skiløbere. Val Gardena byder på storslået skiløb, og den berømte Sella Ronda nås nemt med liften, som kører direkte fra byen. Her har du adgang til knap 500 km sammenhængende pister.  Fra byen har desuden adgang til de nærliggende byer, Santa Cristina og Selva, som nem nås med skibussen.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Andre
Familie med ældre børn
Unge par