Gå tilbage

Skiferie til Canazei

Destination image
Pistekilometer
6 Km
44 Km
11 Km
0 Km
61 Km
Total
Antal lifte
7
14
6
Højde
2958m
1417m
Gletscher
0
Langrend
8Km
Funpark
1
Pistekilometer
134 Km
513 Km
396 Km
0 Km
1043 Km
Total
Antal lifte
86
183
104
Højde
3334m
935m
Gletscher
1
Langrend
800Km
Funpark
15

Info omkring destinationen

Canazei er en dejlig skilandsby beliggende i hjertet af den smukke, skovklædte dal, Val di Fassa. Her bor du tæt ved Sella Ronda og omgivet af de storslående Dolomitter. Canazei byder på en venlig lokalbefolkning, en rigtig hyggelig atmosfære og en god kombination af moderne hoteller og charmerende, gamle gårde. Canazei ligger lige ved Sella-massivet, hvor Sella Ronda byder på 500 km sammenhængende pister. Du kan således besøge både Val Gardenaog Arabba Marmolada helt uden at tage skiene af.

Høj snesikkerhed i Canazei
Canazei har en høj snesikkerhed, da du nemt kan komme til gletcheren i Marmolada, som ligger i 3000 meters højde. Samtidig findes her også Dolomitternes længeste piste, den 12 km lange "Bellunese".  

Canazeis mange tilbud
På trods af det årligt tilbagevendende skift, fra lille bjergby til international skisportsby, er Canazei ikke skæmmet af blinkende neonskilte og stribevis af store barer og diskoteker. De er der naturligvis, men du finder også masser af gode indkøbsmuligheder, hyggelige spisesteder, livlig afterskiing, et til tider hektisk natteliv og så ikke mindst det italienske køkken, hvor god mad og pragtfuld vin følges ad hånd i hånd - i øvrigt til fornuftige priser.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Familie med ældre børn
Vennegrupper
Ældre par
Andre