1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Frankrig
  4. Paradiski
  5. Les Arcs/Peisey-Vallandry
Les Arcs/Peisey-Vallandry

Skiferie til Les Arcs/Peisey-Vallandry

Info omkring skiområdet

Skiferie i Les Arcs/Peisey-Vallandry

Sammen med skiområdet La Plagne udgør Les Arcs/Peisey-Vallandry det store skiområde Paradiski, som samlet byder på hele 425 km pister. Landsbyerne Les Arcs og Peisey-Vallandry byder på et 200 km langt skiområde, hvoraf Les Arcs er det mest berømte. Selv om der ofte kan være lidt mere travlt på Les Arcs-siden, kan du omkring Vallandry normalt stå på ski i fred og ro. Det afspejler sig også i ventetiden ved skilifterne, som er næsten ikke-eksisterende her.

For nybegyndere er pisterne i de nedre dele af Arc 1600 og 1800 ideelle til at lære at stå på ski, og er derfor helt perfekte til en familieskitur. For erfarne skiløbere er den berømte Aiguille Rouge-bakke på bjerget af samme navn et godt sted at besøge. Dette er måske den mest udfordrende piste i det store Paradiski-område i Frankrig. Med toppen i hele 3.200 meter højde har du en fantastisk 360° udsigt over Mont Pourri, Pierra Menta og sidst men ikke mindst Mont Blanc.

Se området fra 3200 meters højde på den panoramiske gangbro "La Passerelle" på Aiguille Rouge. Denne gangbro er tilgængelig for både fodgængere, børn og skiløbere. Den er 35 meter lang og giver dig udsigt over naturreservatet Hauts de Villaroger.

Aktiviteter i Les Arcs/Peisey-Vallandry

Vil du bruge din skiferie på snowboard, har Les Arcs har nogle fantastiske sneparker. Området er endda kendt for at have de mest snowboardvenlige steder i hele Europa, og tilbyder blandt andet både bordercross og en 7,5 hektar stor snowpark "Apocalypse". Uanset om du er meget erfaren, øvet eller nybegynder, er der noget for enhver: woops, ramper og et mini-pipe for begyndere samt 4 rækker kickers og bokse, du kan øve dig stille og roligt på. For de garvede eksperter er der bl.a. transfer rails. Det er også værd at tage et kig på Big Air Bag og vandrutsjebanen. På Big Air Bag kan du finjustere dine tricks og blive fanget af en stor luftpude. I vandrutsjebanen er målet at nå tørt frem til den anden side.

Ud over skiløb og snowboarding byder Les Arcs på mange andre vinter aktiviteter i sneen såsom langrend, kælkning, paragliding eller en tur med slædehunde.

Skiferie til Les Arcs/Peisey-Vallandry med Sunweb

Find din skiferie til Les Arcs/Peisey-Vallandry blandt vores pakkerejser til De Franske Alper. Vi har et stort udvalg af indkvarteringer til enhver smag, hvad enten du drømmer om et hotel med forplejning, eller et chalet med plads til hele familien.

Når du bestiller en skiferie til Les Arcs/Peisey-Vallandry hos Sunweb, er liftkort altid inkluderet i prisen, og du er derfor klar til at indtage pisterne ligeså snart, du ankommer.

Se hele vores udvalg og find din næste skiferie til Frankrig.

Pistekilometer

29Km
74Km
93Km
4Km
Total 200Km

Antal lifte

7

21

25

Højde

3226m
1200m

Gletscher

0

Langrend

73Km

Funpark

1

Les Arcs/Peisey-Vallandry

Pistekilometer

63Km
136Km
195Km
6Km
Total 400Km

Antal lifte

46

167

146

Højde

3250m
1200m

Gletscher

0

Langrend

230Km

Funpark

5

Paradiski
Paradiski
Paradiski
Paradiski
Paradiski