1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Frankrig
  4. Paradiski
  5. Les Arcs/Peisey-Vallandry
Les Arcs/Peisey-Vallandry

Skiferie til Les Arcs/Peisey-Vallandry

Info omkring skiområdet

Vintersport i Les Arcs

Sammen med skiområdet La Plagne udgør Les Arcs/Peisey-Vallandry det store skiområde Paradiski. Landsbyerne Les Arcs og Peisey-Vallandry byder på et 200 km langt skiområde, hvoraf Les Arcs er det mest berømte. Selv om der ofte kan være lidt mere travlt på Les Arcs-siden, kan du omkring Peisey-Vallandry normalt stå på ski i fred og ro. Det afspejler sig også i ventetiden ved skilifterne, som er næsten ikke-eksisterende her.
For nybegyndere er pisterne i de nedre dele af Arc 1600 og 1800 ideelle til at lære at stå på ski. For erfarne skiløbere er den berømte Aiguille Rouge-bakke på bjerget af samme navn et godt sted at besøge. Dette er måske den mest udfordrende piste i det store Paradiski-område. Med toppen i hele 3.200 meter højde har du en fantastisk 360° udsigt over Mont Pourri, Pierra Menta og sidst men ikke mindst Mont Blanc.
Se området fra 3200 meters højt på den panoramiske gangbro "La Passerelle" på Aiguille Rouge. Denne gangbro er tilgængelig for både fodgængere, børn og skiløbere. Den er 35 meter lang og giver dig udsigt over naturreservatet Hauts de Villaroger.

Aktiviteter i Les Arcs

Les Arcs har nogle fantastiske sneparker. De er kendt for at have de mest snowboardvenlige steder i hele Europa! Disse omfatter et bordercross og en 7,5 hektar stor snowpark "Apocalypse". Uanset om du er meget erfaren, øvet eller nybegynder, er der noget for dig: woops, ramper og et mini-pipe for begyndere samt 4 rækker kickers og bokse at øve sig stille og roligt på. Og for eksperterne er der bl.a. en rails og transfers.
Det er også værd at tage et kig på Big Air Bag og vandrutsjebanen. På Big Air Bag kan du finjustere dine tricks og blive fanget af en stor luftpude. I vandrutsjebanen er målet at nå tørt frem til den anden side.
Ud over skiløb og snowboarding byder Les Arcs på mange andre vinter aktiviteter; hvad med turskiløb, langrend, kælkning og andre glideaktiviteter, paragliding, snesko- og skijobring, en tur med slædehunde eller selvfølgelig Mille8. Intet er umuligt i Les Arcs!

Pistekilometer

29Km
74Km
93Km
4Km
Total 200Km

Antal lifte

7

21

25

Højde

3226m
1200m

Gletscher

0

Langrend

73Km

Funpark

1

Les Arcs/Peisey-Vallandry

Pistekilometer

63Km
136Km
195Km
6Km
Total 400Km

Antal lifte

46

167

146

Højde

3250m
1200m

Gletscher

0

Langrend

230Km

Funpark

5

Paradiski
Paradiski
Paradiski
Paradiski
Paradiski

Populært rejsemål blandt

Vennegrupper Andre Familie med ældre børn Unge par