hotel i les trois vallees

Hotel i Les Trois Vallées

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Hotel
  4. frankrig
  5. les trois vallees

Nyd din skiferie med et hotel i Les Trois Vallées

Skal du på skiferie til Les Trois Vallées i Frankrigkan du opleve de største sammenhængende skiområder i verden med mere end 600 kilometer pister. Fra Les Trois Vallées har du direkte adgang til en række andre skiområder heriblandt de populære områder Val Thorens, Les Menuires og MéribelFind det perfekte hotel i Les Trois Vallées til din næste skiferie i Alperne.

Hvilket hotel foretrækker du?

Hoteller til enhver smag i Les Trois Vallées

Skal du på skiferie i de franske alper, tilbyder vi et stort udvalg af hoteller i det populære skiområde Les Trois Vallées, som er et af de bedste og smukkeste skisportssteder i FrankrigDu kan faktisk finde et hotel til enhver smag, når du booker din skiferie gennem Sunweb - lige fra små hoteller med plads til tosomhed til store hoteller med plads til hele familien.

Elsker du at være den første ved skiliften om morgenen, er et hotel tæt ved liften sikkert lige noget for dig. Foretrækker du derimod at bo på et hotel tæt på barer, restauranter og hyggelige butikker, kan du vælge et hotel placeret centralt i byen.

Hoteller i Les Trois Vallées med eller uden forplejning

Synes du, at det er hyggeligt at forberede din mad selv, når du er på skiferie, kan du vælge et hotel uden forplejning. Du kan også vælge et hotel med halvpension, hvis du foretrækker at bruge mest mulig tid på pisterne. På den måde er nogle af dine måltider dækket af hotellet, mens du stadig har mulighed for at opleve de stemningsfulde, lokale restauranter og kan fokusere på dit skiløb.

Oplev skiløb i verdensklasse med et hotel i Les Trois Vallées

Les Trois Vallées er det største forbundne skiområde i verden. Bor du på et hotel i Les Trois Vallées har du derfor direkte forbindelse til en række andre skiområder, heriblandt de lavere liggende områder Les Menuires og Méribel, som har gode muligheder for langrendspister. Det er især en stor fordel, hvis du gerne vil opleve forskellige områder og tilbagelægge mange kilometer på ski eller snowboard. Med et hotel i Méribel vil du opleve en mere eksklusiv del af Les Trois Vallées, mens et hotel i Les Menuires med sine aktiviteter og børneklubber især er velegnet til en familieskitur.

Du kan også besøge den populære skidestinationen Val Thorens, som har vundet prisen som verdens bedste skiresort flere år i træk og faktisk har den højeste placering i Alperne.

Hvis du vil prøve et andet skiområde til din næste skiferie, har vi et stort udvalg af hoteller i Frankrig.