Tilbage

Rejser til Tenerife

Destination image

Information om regionen

Det evigt behagelige klima har siden 1960’erne gjort Tenerife til et yndet feriemål blandt skandinaviske rejsende. På Tenerife er klimaet behageligt året rundt, og i vinterhalvåret minder vejret om dansk sommer. Øens varierede landskab, spændende seværdigheder og dejlige atmosfære gør den til det perfekte sted at nyde et afbræk fra hverdagen, når vinterkulden har lagt sig over Danmark.

Oplev Tenerife

Ved indflyvningen over Tenerife ses den snehvide top af Pico del Teide, som foruden at være Spaniens højeste bjerg, også er Tenerifes mest populære attraktion. Den smukke 3700 meter høje vulkan knejser over en imponerende naturpark, som dækker det meste af den centrale del af øen. 

Blandt Tenerifes andre seværdigheder findes det populære vandland, Siam Park, og den smukke dyrepark, Loro Parque, hvor fascinerende papegøjeshows, hvide tigere og legesyge pingviner i arktiske omgivelser imponerer parkens besøgende.

Langs Tenerifes kyst findes et væld af dejlige strande, og som noget helt unikt består mange af øens smukkeste sandstrande af fint, sort lavasand. Ved de store feriebyer på Tenerifes sydkyst er de brede, børnevenlige sandstrande anlagt med gyldent sand fra havbunden og fra Sahara ørkenen. Her kan solen nydes på komfortable solsenge, og på flere af strandene findes et stort udvalg af vandsportsaktiviteter.

Santa Cruz

Tenerifes største by, Santa Cruz, er på mange måder et vigtigt knudepunkt for De Kanariske Øer. Santa Cruz er en stor handelsby, hvor de gode shoppingmuligheder særligt findes omkring den 1 kilometer lange gågade, Calle del Castillo. Tenerife er tax free zone, hvilket betyder, at der er store besparelser at hente på indkøb af bl.a. elektronik, parfume, spiritus og cigaretter, og disse varer vil oftest kunne købes billigere end i fx lufthavnen.

Santa Cruz er også hjemsted for det største karneval på De Kanariske Øer. Hvert år i februar fyldes gaderne i Santa Cruz med op mod 150.000 feststemte, udklædte mennesker, og gaderne forvandles til en festplads for besøgende i alle aldre. Over alt i byen findes små madboder og diverse forlystelser, opsat specielt til lejligheden. Fra alle byens pladser og torve lyder de forførende sambarytmer, som danner rammen om årets største folkefest.

Ferie på det sydlige Tenerife

Grænsende op til Tenerifes sydspids ligger de tre feriebyer Costa Adeje, Playa de Las Américas og Los Cristianos. Her nydes livet ved stranden eller i de hyggelige gader, hvor små lokale butikker og restauranter ligger side om side med mere velkendte internationale kæder.  Fra havnen i Los Cristianos afgår dagligt turbåde, som byder på en solrig dag på havet eller et besøg på øen La Gomera, der ligger ca. 40 minutters sejllads fra Tenerife.

Spis godt på Tenerife

En rejse til Tenerife er ensbetydende med masser af god mad. Foruden de klassiske spanske retter, såsom paella og gazpacho, byder det lokale køkken på en lang række skønne fiskeretter, små kanariske kartofler, krydrede kanariske saucer og smagfulde tapas-retter. Dertil kan man med fordel nyde et glas af Tenerifes lokale vin.

Bestil din ferie til Tenerife hos Sunweb

Sunweb tilbyder et godt og varieret udvalg af hoteller på Tenerife. Uanset om du vil nyde ferien på Tenerife i en hyggelig ferielejlighed eller på et luksushotel med All Inclusive, så har vi den helt rigtige feriebolig til dig. Bemærk at Sunweb ikke har guideservice på Tenerife.

Vis mere Vis mindre

Udflugter

Fra €0

Du kan bestille forskellige udflugter på stedet. Din rejseguide kan give dig flere oplysninger om dette under velkomstmødet. Børn (3 til 11 år) får 50% rabat, og babyer (0 til 2 år) deltager gratis. Disse rabatter gælder (normalt) ikke for indgangsgebyrer, mad og drikkevarer. De angivne priser er vejledende, og det er muligt, at udflugter afviger fra beskrivelsen eller annulleres på grund af manglende efterspørgsel.

a picture
Ørundtur
Fra €71

Oplev Tenerifes betagende natur og charmerende byer. Vi starter turen med at køre op til Tenerifes stolthed, vulkanen Teide. Herefter går turen videre til Puerto de la Cruz, hvor du kan nyde en gåtur i byens hyggelige shoppinggade, og evt. en frokost på en af de lokale restauranter. Næste stop er den charmerende by, Icod de los Vinos, som er kendt for sit smukke drageblodstræ og sin produktion af dejlige vine.

a picture
Teide by night
Fra €55

Turen starter i Los Gigantes, hvor havet og de stejle klippesider danner rammen om øens smukkeste solnedgang. Herefter kører vi i skumringen op til Teide, og mens dagen bliver til nat nydes en kølig drink under åben himmel i det betagende landskab.

a picture
Bådtur
Fra €55

Ud for Tenerifes kyst findes et af tre steder i verden, hvor det er muligt at opleve hvaler og delfiner hele året. Tag med på en dejlig dag på vandet med mulighed for at opleve nogle af havets vidundere.

a picture
På cykeltur i unikke omgivelser
Fra €40

Du bliver kørt med bus op ad vulkanen Teide til en højde af 2.200 meter. Her efter går turen på cykel ned gennem de smukke vulkanlandskaber og fyrretræsskove. Undervejs holder vi pauser, hvor der vil være mulighed for at beundre det imponerende landskab.

a picture
Dagstur til Puerto de la Cruz
Fra €19

Nyd en dejlig dag i den hyggelige havneby på Tenerifes nordkyst. Her får du 6 timer til at udforske byen på egen hånd. Gå en tur i den livlige shoppinggade langs kysten, og gør feriens indkøb i de mange spændende butikker.

a picture
Dyreparken Loro Parque
Fra €50

Oplev en af de mest spektakulære dyreparker i Europa, Loro Parque! Parken er især kendt for sine spækhugger shows, hvor du også har mulighed for at tilkøbe en 'Premium Tour, som tager dig om bag scenen og giver dig reserveret pladser til de forskellige shows.

Gennemsnitstemperaturer

Fly information

Fra december til marts kan du flyve direkte fra København til Tenerife (TFS) hver mandag, onsdag og torsdag. Fra april til oktober kan du flyve hver lørdag. Vi flyver med Norwegian, og flyvningen tager ca. 5 timer.

Ved ankomst til Tenerife Lufthavn mødes du af vores danske guider eller en lokal, engelsktalende repræsentant for Sunweb. Her vil du også modtage vores spændende udflugtsprogram.

Flytider

I mange tilfælde vil du modtage flytider, når du bestiller online. Hvis afgange ikke bliver vist, er de endnu ikke kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

Transfer

Har du bestilt indkvartering gennem Sunweb, er transfer altid inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur.

Rejsedokumenter

Du vil modtage rejsedokument med flyplanen ca. en uge før afrejsen. Denne skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navne er stavet som angivet i dit pas. 

Til toppen