Tilbage

Rejser til Los Cristianos

Destination image

Information om byen

Ned mod Tenerifes sydspids ligger Los Cristianos, som den første af en række feriebyer på den sydlige del af Tenerife. Los Cristianos var oprindeligt et lille fiskerleje, men har gennem årene udviklet sig til en populær og velfungerede ferieby. 

Afslapning og ferieidyl i Los Cristianos

Los Cristianos emmer af afslapning og feriestemning. Her går ældre par hånd i hånd og nyder livet langs strandpromenaden, som løber hele vejen fra havnen i Los Cristianos til stranden i nabobyen Playa de Las Américas. Børnefamilierne slapper af og bygger sandslotte på byens tre strande, hvoraf den største, Playa de las Vistas, ligger i forlængelse af byens havn.  Den gyldne, børnevenlige sandstrand byder på masser af sjove vandsportsaktiviteter, og her er mulighed for at leje både solsenge og parasoller.

Fra havnen i Los Cristianos afgår dagligt turbåde, som byder på en solrig dag på havet eller et besøg på øen La Gomera, der ligger ca. 40 minutters sejllads fra Tenerife.

Tax free shopping

I centrum af Los Cristianos findes et stort udvalg af butikker, hvor du bl.a. kan købe elektronik og parfume, ofte billigere end det findes i Danmark. Byen har desuden et bredt udvalg af internationale restauranter. Her kan du starte dagen med en solid engelsk morgenmad, nyde en omgang sushi til frokost og slutte dagen af med et måltid fra det smagfulde kanariske køkken.

En festlig aften kan bl.a. nydes på de engelske pubs eller byens enkelte internationale barer, og de nærmeste diskoteker kan nås med kort taxatur til Playa de Las Américas.

Rejs med Sunweb til Los Cristianos

Sunweb har et godt udvalg af hoteller i Los Cristianos, og uanset om du vil nyde ferien i en hyggelig ferielejlighed eller på et dejligt All Inclusive hotel, så har vi den helt rigtige feriebolig til dig. Bemærk, at Sunweb ikke har guideservice på Tenerife.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par
Ældre familie
Venne grupper
Andre

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen