Tilbage

Rejser til Arico

Destination image

Information om byen

Arico er et område beliggende i den sydøstlige del af Tenerife mellem øens hovedstad Santa Cruz og de populære turistområder Los Christianos og Playa de Las Americas. Arico er et af de få områder på Tenerife der er sparet for masseturismen og er derfor det perfekte sted for gæster, der gerne vil nyde en ferie i rolige og autentiske omgivelser. I Arico finder du små barer, caféer og restauranter der inviterer dig til at slappe af og nyde ferien.

En dag på stranden i Arico

Vil du en tur på stranden og bade i det salte havvand ligger der flere strande i området. Du kan blandt andet besøge Playa Grande, Playa de Abades og Playa Tajao der alle ligger i rimelig afstand fra Sunwebs hoteller i Arico.

Udflugter

Arico er et glimrende udgangspunkt for en række spændende udflugter på Tenerife. Besøg f.eks. vulkankrateret Tiede, som er en af de største seværdigheder på Tenerife. Området er desuden kendt for sine gode klatremuligheder, og hvis du ikke har prøvet at klatre før, er her også en klatreskole, hvor du kan modtage undervisning og tage på guidede ture.

Bemærk, at Sunweb ikke har guideservice på Tenerife.

Vis mere Vis minder

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen