Forfatter |Publiceret den 01 november, 2023|4.5 min læsning|

Hvor skal jeg rejse hen til vinter? Det spørger du måske dig selv om, når den danske vinters mørke, kolde og regnfulde dage nærmer sig. Men det kan være svært at vide, hvor man skal søge hen, hvis man søger solen. Der findes heldigvis en del vidunderlige feriedestinationer med masser af sol og varme kun 5 timers flyvetur fra Danmark. Vi har samlet vores fire bedste bud på feriesteder med kort transporttid. Her behøver du ikke rejse mange timer før, at du ligger på solseng og nyder solen. Men hvor skal du så rejse hen til vinter?

Hvor skal jeg rejse hen til vinter? Gran Canaria

Gran Canaria er den største af De Kanariske Øer. Øen ligger ud for Afrikas vestkyst, og byder på dejlige, lune temperaturer, når sneen daler i Danmark. Gran Canaria er især populær blandt danskere, og det er ikke uden grund. Her finder du nemlig alt, hvad hjertet begærer. Gran Canaria byder både på skønne strande, smuk natur og historiske seværdigheder. Langs kysterne finder du mange badebyer med dejlige sandstrande, hvor børnene kan bade og bygge sandslotte i vandkanten.

Gran Canaria er desuden også en god feriedestination for en aktiv ferie med vandreture og golf. Rejser du med børn, er det familievenlige All inclusive hotel, Occidental Margaritas det perfekte valg! Her er et lækkert poolområde og masser af sportsfaciliteter til den aktive feriegæst. Leder du efter et dejligt lejlighedskompleks i den populære ferieby Puerto Rico, anbefaler vi Colina Mar, der har den smukkeste udsigt ud over havet.

Uanset om du rejser med børn eller tager på en romantisk kæresteferie med din udkårne, er Gran Canaria et rigtig godt valg. Øen er velegnet til dig, hvis du har brug for noget sol og varme i de kolde vintermåneder.

Hvor skal jeg rejse hen til vinter?
Foto: Playa de Amadores, Gran Canaria, Spanien.

Hvor skal jeg rejse hen til vinter? Egypten

Egypten er klart vores favorit blandt vores vinterdestinationer! Egypten har næsten 3.000 solskinstimer om året og gennemsnitstemperaturer i vinterhalvåret på mellem 21 og 30 grader. Du er derfor sikret en ferie med masser af sol, når du rejser til Egypten.

Egypten byder på mange vidunderlige sandstrande med fint, gyldent sand, hvor du kan ligge og nyde solens varme stråler til lyden af bølgebrus. Egypten grænser nemlig ud til Rødehavet, som byder på fantastiske snorkle- og dykkermuligheder. I Rødehavet kan du opleve nogle af verdens mest farverige fisk og smukke koraller, og er derfor et oplagt sted at udforske livet under havoverfladen.

Rejser du med børn, bør du klart tage et kig på Pickalbatros Aqua Park Resort eller Pickalbatros Jungle Aqua Park, der begge byder på store vandlande. Her kan familiens vandhunde more sig i de mange vandrutsjebaner. Du kan her være sikker på en dejlig ferie i skønne omgivelser, hvor du får høj kvalitet for pengene.

hvor skal jeg rejse hen til vinter
Foto: Sharm el Sheikh, Egypten.

Hvor skal jeg rejse hen til vinter? Portugal

Portugal er uden tvivl et af Sydeuropas smukkeste og mest fascinerende rejsemål, og her venter masser af dejlige ferieoplevelser. Portugal ligger på den Iberiske halvø mellem Atlanterhavet og Spanien, og byder på behagelige temperaturer året rundt.

På den grønne vulkanø Madeira, der ligger vest fra Marokko og nord fra De Kanariske Øer, kan du kombinere afslappende dage på stranden med enestående naturoplevelser, du ikke finder andre steder i Europa. Den portugisiske ø er naturelskeres paradis. Her kan du gå på opdagelse i frodige nationalparker med grønne dale, brusende vandfald og farverige blomster. Skal du have flest mulige oplevelser ud af din ferie på Madeira, kan du vælge Fly & Drive. Her kører du ud fra en planlagt rute rundt til de forskellige byer og seværdigheder.

hvor skal jeg rejse hen til vinter - madeira
Foto: Câmara de Lobos, Madeira, Portugal.

Hvor skal jeg rejse hen til vinter? Tenerife

Tenerife hører til De Kanariske Øer ligesom Gran Canaria og har en behagelig temperatur året rundt. I vinterhalvåret minder vejret på Tenerife meget om dansk sommer, og det er en oplagt destination til din næste ferie i Spanien.

Tenerifes varierede landskab og den dejlige atmosfære gør øen til det perfekte sted at nyde en uges ferie væk fra Danmarks dårlige vejr i de kolde vintermåneder. Langs kysten findes et hav af dejlige strande som består af fint, sort lavasand. Ved de store feriebyer på Tenerifes sydkyst finder du brede, børnevenlige sandstrande, hvor hele familien kan nyde et par timer sammen. På Tenerife kan vinterferien nydes på komfortable solsenge, og på flere af strandene findes et stort udvalg af vandsportsaktiviteter.

Der findes mange gode hoteller på Tenerife, hvor du kan slappe af og nyde et afbræk fra hverdagen. Skal hotellet være lidt ekstra lækkert, anbefaler vi, at du tager et kig på det luksuriøse hotel, Royal Hideaway Corales Suites, hvor du har en lækker udsigt ud over vandet.

Hvor skal jeg rejse hen til vinter?
Foto: Acantilados de los Gigantes, Tenerife, Spanien.

Hvor drømmer du om at rejse hen til vinter? Lad dig inspirere blandt alle vores solrige rejser i vinterferien.

Hej! Mit navn er Camilla, og jeg er rejseblogger for Sunweb. Jeg elsker at rejse, og specielt Spanien og Grækenland er to af mine yndlingsdestinationer, når jeg skal nyde en ferie med mine nærmeste. Efter min datter blev født sætter jeg pris på familievenlige rejser på hoteller med faciliteter og underholdning til hele familien. Følg med og få tips til din næste rejse!
01 november, 2023

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar