Rejser til De Kanariske Øer

Oplev øernes varme klima

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. De Kanariske Oer

Rejser til De Kanariske Øer

Rejs mod De Kanariske Øer og oplev deres fantastiske klima - hele året rundt!

Er du træt af de danske, og noget utilregnelige vejr, hvor du aldrig helt ved, om du skal tage regntøj, shorts eller sweater på? Så har vi gode nyheder! For på De Kanariske Øer er der en ting, du kan regne med, og dét er solen og en konstant behagelig temperatur.
På De Kanariske Øer kan du nemlig nyde et solsikkert klima og vidunderlige sandstrande hele året rundt. På grund af deres beliggenhed i Atlanterhavet har øerne et subtropisk klima, hvilket gør øerne til en perfekt destination i både sommer- og vintermånederne. Rejs til De Kanariske Øer og skift det danske vejr ud med et ekstra skud d-vitamin, lange dage på stranden og lækker mad.

Gæsternes mest anbefalede hoteller på De Kanariske Øer

Find din rejse til De Kanariske Øer

Vejret på De Kanariske Øer

Når du rejser til De Kanariske Øer for at besøge Gran Canaria, Lanzarote eller måske Tenerife, så er du garanteret et fantastisk klima. Med beliggenhed nede på siden af Afrika, oplever man at behagelig subtropisk miljø året rundt. Temperaturen på de Kanariske Øer svinger i løbet af året imellem 19 til 30 grader i dagstimerne. Selv ikke engang i december måned falder nattetemperaturerne til under 14-15 grader. Du kan derfor med sikkerhed sagtens pakke dine sandaler og finde shorts og sommerkjolerne frem. 

Gran Canaria
Sydkysten bliver ofte betegnet som den mest solrige. Her er især sydkysten meget populær for de mange soltimer. Bevæger man sig ind på fastlandet og højere op i bjergene, vil man kunne mærke en betydelig forskel på klimaet fra nord til syd. Der er meget lidt nedbør på Gran Canaria, men skulle det ske, hænder det oftest i kort byger mellem December og Marts. 

Tenerife
Den farverige Ø minder meget om Gran Canaria klimamæssigt. Øen er dog en anelse større og det højeste punky, Spaniens højeste bjerg Teide, er køligere på toppen - dog bestemt en udflugt værdig. Igen er de nordlige feriebyer generelt ca. 5 grader køligere end på sydsiden. 

Lanzarote
På denne nordliggende ø er der ingen speciel forskel på om du opholder dig på nord eller sydsiden. Sommeren er bestemt de varmeste måneder, men særligt vinteren er meget populær blandt folk i Skandinavien. Samtidigt så skal man huske at de Kanariske Øer stadig er en del af Europa, og at vejret ligesom her hjemme kan svinge - dog ikke ligeså voldsomt som vi er vandt til. 

Udflugter med Sunweb

Sunweb tilbyder et stort udvalg af udflugter på De Kanariske Øer. På vores forskellige sider kan vi finde vores gæsters favoritudflugter, men du kan også undersøge øerne nærmere, hvis du ønsker at arrangere en aktiv ferie for dig, din partner eller familien.

Gennemsnitstemperaturer

 
JAN
FEB
MAR
APR
MAJ
JUN
JUL
AUG
SEP
OKT
NOV
DEC
Max. temp.
19ºC
19ºC
21ºC
23ºC
23ºC
25ºC
26ºC
28ºC
26ºC
26ºC
22ºC
20ºC
Min- temp.
14ºC
14ºC
15ºC
16ºC
17ºC
19ºC
20ºC
21ºC
20ºC
20ºC
17ºC
15ºC