de kanariske øer

Rejser til De Kanariske Øer

Oplev øernes varme klima

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. De Kanariske Oer

Rejser til De Kanariske Øer

Rejs mod De Kanariske Øer og oplev deres fantastiske klima - hele året rundt!

På De Kanariske Øer kan du altid regne med solen og en konstant behagelig temperatur. Her kan du nyde et solsikkert klima og vidunderlige sandstrande året rundt. På grund af deres beliggenhed i Atlanterhavet har øerne et subtropisk klima, hvilket er helt perfekt både i sommerferien og til din solrige vinterferie. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af rejser til De Kanariske Øer.

Stort udvalg af rejser til De Kanariske Øer

Når du rejser til De Kanariske Øer for at besøge Gran Canaria, Lanzarote eller måske Tenerife, er du garanteret et fantastisk klima. Med en beliggenhed ved Afrikas vestkyst, oplever du et behagelig subtropisk miljø året rundt. Temperaturen på De Kanariske Øer svinger i løbet af året imellem 19 til 30 grader i dagstimerne. Ikke engang på en rejse i december falder nattetemperaturerne til under 14-15 grader. Du kan derfor med sikkerhed pakke dine sandaler og finde shorts og sommerkjolerne frem.

Lange, gyldne sandstrande, kulturoplevelser og smuk arkitektur, vandsport og vandreture i den smukke natur. Der er masser at lave på De Kanariske Øer, når du planlægger din næste ferie i Spanien.

Oplev den smukke natur på De Kanariske Øer: Gran Canaria

Sydkysten bliver ofte betegnet som den mest solrige. Her er især sydkysten meget populær for de mange soltimer. Bevæger man sig ind på fastlandet og højere op i bjergene, vil man kunne mærke en betydelig forskel på klimaet fra nord til syd. Der er meget lidt nedbør på Gran Canaria, men skulle det ske, hænder det oftest i kort byger mellem december og marts. 

Skøn strandferie på De Kanariske Øer: Tenerife

Den farverige ø Tenerife minder meget om Gran Canaria klimamæssigt. Øen er dog en anelse større og det højeste punky, Spaniens højeste bjerg Teide, er køligere på toppen - dog bestemt en udflugt værdig. Igen er de nordlige feriebyer generelt ca. 5 grader køligere end på sydsiden. 

Hold ferie på De Kanariske Øer: Lanzarote

På den nordliggende ø Lanzarote er der ingen speciel forskel på om du opholder dig på nord eller sydsiden. Sommeren er bestemt de varmeste måneder, men særligt vinteren er meget populær blandt folk i Skandinavien. Samtidigt så skal man huske at de Kanariske Øer stadig er en del af Europa, og at vejret ligesom her hjemme kan svinge - dog ikke ligeså voldsomt som vi er vant til.

Afbudsrejser til De Kanariske Øer

Selvom du ikke har bestilt din rejse i god tid, finder du typisk et stort udvalg af afbudsrejser til De Kanariske Øer hos Sunweb, uanset om du leder efter et af vores børnevenlige familiehoteller eller en voksenferie med fokus på ro og afslapning. I vores udvalg finder du sågar rejser til De Kanariske Øer med All inclusive, så du kan nyde din ferie uden at tænke på alt det praktiske.

Udflugter med Sunweb

Sunweb tilbyder et stort udvalg af udflugter på De Kanariske Øer. På vores forskellige sider kan vi finde vores gæsters favoritudflugter, men du kan også undersøge øerne nærmere, hvis du ønsker at arrangere en aktiv ferie for dig, din partner eller familien.

Gennemsnitstemperaturer

 
JAN
FEB
MAR
APR
MAJ
JUN
JUL
AUG
SEP
OKT
NOV
DEC
Max. temp.
19ºC
19ºC
21ºC
23ºC
23ºC
25ºC
26ºC
28ºC
26ºC
26ºC
22ºC
20ºC
Min- temp.
14ºC
14ºC
15ºC
16ºC
17ºC
19ºC
20ºC
21ºC
20ºC
20ºC
17ºC
15ºC

Gæsternes mest anbefalede hoteller på De Kanariske Øer