1. Hjem
  2. Rejser
  3. Tyrkiet
  4. Tyrkiets sydkyst
  5. Antalya - Kundu
Antalya - Kundu

Rejser til Antalya - Kundu

Sydkystens charmerende regionshovedstad, Antalya, er et yndet rejsemål hele året rundt. I sommerhalvåret er Antalya især populær blandt børnefamilier og par, som vil kombinere daseferie med storbyferie. En lang række lækre luksusresorts med et væld af faciliteter ligger langs kyststrækningen på begge sider af centrum, især i områderne Lara og Kundu. Her er store poolområder med vandrutsjebaner, gode restauranter, lækre værelser, helsecentre, sportsbaner, børneklubber, butikker osv. De fleste hoteller ligger ned til egen strand. Her behøver ingen bekymre sig om noget, og den ene dag tager den anden med ren afslapning i dejlige omgivelser.

Tag på opdagelse i Antalya

Når du er klar til at komme ud og se dig omkring, byder Antalya på meget mere end de fleste feriebyer i Tyrkiet. Byens smukke og romantiske gamle bydel, Kaleiçi, er fredet og restaureres og moderniseres efter strenge regler. Her kan du bruge en dag på at slentre rundt i de smalle gader og beundre de gamle huse, spise frokost med udsigt til den gamle havn og måske købe lokalt kunsthåndværk i de små butikker. Du kan handle, til du segner i byens mange basarer – her faldbydes krydderier, nødder, te, grøntsager, vandpiber og souvenirs i lange baner. I centrum finder du desuden flere shopping centre og mærkevarebutikker, hvor udvalget er stort.

Guideservice

Sunweb har engelsktalende guideservice i Antalya - Kundu i sommersæsonen, og din guide kommer til dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie. Bemærk, i perioden fra november til marts kan guiden kun kontaktes telefonisk. Transfer fra Antalya Lufthavn til Antalya-Kundu tager ca. 30-40 minutter, alt afhængigt af hotel og antal stop undervejs. Når du køber en pakkerejse hos Sunweb med fly og hotel, er transfer inklusiv i prisen.

Vil du gerne rejse snart, så find din afbudsrejse til Antalya-Kundu her

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Andre Familie med små børn

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
13ºC
15ºC
18ºC
21ºC
24ºC
30ºC
34ºC
32ºC
30ºC
27ºC
20ºC
14ºC
Min. temp.
6ºC
8ºC
10ºC
13ºC
17ºC
22ºC
26ºC
25ºC
22ºC
18ºC
12ºC
7ºC