1. Hjem
  2. Rejser
  3. Egypten
  4. Rødehavet
  5. Sahl Hasheesh
Sahl Hasheesh

Rejser til Sahl Hasheesh

Søger du den ultimative badeferie med fokus på sol, strand og afslapning, så vil du elske Sahl Hasheesh i Egypten. Den fredelige badeby ligger helt ud til Rødehavets kyst, mellem storbyen Hurghada og Makadi Bay.

Fred og ro i Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh er præget af lækre luksushoteller, som ligger langs den gyldne strand ud mod Egyptens smukke kyst. Her er en fredelig og eksklusiv atmosfære, som indbyder til ferie med masser af afslapning i solen. Mange af områdets bygninger er opført inden for de seneste par år  med respekt for den lokale arkitektur. Den centrale del af Sahl Hasheesh kaldes “The Old Town”, og selv om bydelen ikke har mange alderstegn at spore, er det alligevel et hyggeligt sted at tage en kop kaffe på en af caféerne eller slentre en tur langs den palmebeplantede strandpromenade.

Eksklusive hoteller og en dejlig sandstrand

Sahl Hasheeshs eksklusive hotellerne byder på et væld af faciliteter inden for sport og wellness. Holder du ferie ved Sahl Hasheesh, er det desuden oplagt at tilbringe en del af ferien ved den 12,5 kilometer lange sandstrand, som bugter sig langs byen. Her kan lejes solsenge og parasoller, og så er forholdene for snorkling intet mindre end perfekte.

Tag på opdagelse i Hurghada

Køreturen til centrum af Hurghada er ca. 20 kilometer lang, og mange af hotellerne i Sahl Hasheesh tilbyder shuttleservice til byen mod betaling. I Hughada kan du opleve en farverig blanding af velordnet ferieby og masser af lokalt liv. Her kan du shoppe til du segner i de mange basarer og markeder, eller du kan udforske byens livlige forlystelsesliv med både natteliv og restauranter.

Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb på baggrund af oplysninger fra de lokale myndigheder. Det kan være, at der gælder andre forholdsregler på reservationstidspunktet, end når din ferie starter. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra, og Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

Lokale restriktioner

Facilitet
Status
Tiltag
Afstand på offentlige områder
2 meter
Mundbind
Ja
Udenfor hotellet er mundbind påkrævet på alle offentlige steder. Gældende for alle over 6 år.
Påkrævet dokumentation inden ankomst
Ja
En negativ Covid test senest 72 timer før afgang eller en covid test på stedet. Gælder alle over 6 år. I flyet vil du få den normale visa registreringsform. Egypten accepterer vaccinerede passagerer med et vaccinationscertifikat fra lande, der ikke har været berørt af de muterede versioner af corona direkte eller indirekte i løbet af de foregående 14 dage. Certifikatet skal indeholde QR-kode, og minimum 14 dage gammel fra modtagelse af den anden dosis af vaccinen (eller 1 i tilfælde af Moderna)
Covid-test på destinationen ved ankomst
Ja
Har du ikke en PCR test kan du blive testet ved ankomst til Egypten for 30 USD pr. person. Gælder ikke børn op til 6 år.
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner på destinationen)
Nej
Kun den normale registreringsform i lufthavnen.
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner i hjemlandet)
Ja

* Er du tidligere smittet og rejsende fra et orange eller gult land ved ankomst til Danmark, skal du ikke testes eller i karantæne
* Er du fuldt vaccineret og rejsende fra et orange eller gult land ved ankomst til Danmark, skal du ikke testes eller i karantæne.
* Er du rejsende fra et rødt land gælder almene regler uanset om du er vaccineret eller tidligere smittet.


Egypten er pt. orange, og du skal derfor have taget en test inden afgang, samt en hurtig test ved ankomst, samt 10 dages karantæne ved ankomst til Danmark. Gælder alle rejsende over 15 år, der ikke er vaccineret eller tidligere smittet.

 

Karantæne ved ankomst til destinationen
Ingen
Maksimalt antal personer udendørs
Ingen begrænsning
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Hotelgæsters temperatur måles ved entre.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Nej
Restauranter
Åben
Åben både inde- og udendørs hotellet. Menu istedet for buffet. Engangs bestik bruges så meget som muligt. 2 meter mellem bordene og max. 6 personer pr. bord. Temperatur tjek. Lukker kl. 24. (01:00 i weekenden)
Barer
Åben
Åben både inde- og udendørs hotellet. Ingen vandpibe. 25% af kapaciteten kan benyttes. Lukker kl. 24 (01:00 i weekenden)
Klubber, Natteliv
Delvis lukket
Nogle diskoteker udenfor hotellerne har åbent til kl. 00
Supermarkeder og apoteker
Åben
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Åben
Maks. 25 perosner pr. attraktion/seværdighed.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ingen
Regler for transfer
Ja
Maks. 50% af kapaciteten. Der skal være et frit sæde mellem alle rejsende. Rejsende der allerede har fået taget en Covid-19 test kører ikke i samme transport med de, der får foretaget en test i lufthavnen.
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Tourister bruger ikke offentlig transport. Maks. 50% af kapaciteten kan benyttes.
Strande
Åben
Private strande er åbne, men sikkerhedsafstand skal overholdes. (2 meters afstand mellem liggestole) Offentlige strande er lukket. Dykkercentre kan åbne hvis de overholder Covid-19 regler.
Godt at vide
Ja
Alle hoteller skal have et sundhedscertificat før åbning. Gæster skal skrive under på, at de har en rejseforskring der dækker Egypten.

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Venne grupper Ældre par Unge par

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
21ºC
22ºC
26ºC
30ºC
34ºC
36ºC
37ºC
38ºC
35ºC
31ºC
26ºC
23ºC
Min. temp.
11ºC
12ºC
16ºC
20ºC
24ºC
26ºC
29ºC
29ºC
26ºC
22ºC
17ºC
14ºC