1. Hjem
  2. Rejser
  3. Egypten
  4. Rødehavet
  5. Soma Bay
Soma Bay

Rejser til Soma Bay

Soma Bay er et af flere resortområder, som gennem de senere år er blevet opført langs Egyptens Rødehavskyst. Soma Bay ligger ca. 60 km fra Hurghada, og drømmer du om en afslappende badeferie med masser af sol og fred og ro, så er Soma Bay det rette valg til din ferie i Egypten.

Lækre hoteller og luksus for golfspillere

Soma Bay er ikke en egentlig by men nærmere et område sammensat af en række lækre resorthoteller. Langt de fleste af hotellerne byder på en næsten uendelig liste af faciliteter, og det er også på hotellerne du finder områdets restauranter og enkelte indkøbsmuligheder. Midt mellem det store resorts finder du Soma Bays golfbane, The Cascades Golf Club, hvor golfentusiaster kan tage en runde golf i smukke omgivelser.

På stranden i Soma Bay

Når du holder ferie i Soma Bay, vil du næsten uundgåeligt komme til at tilbringe mange skønne timer på områdets vidunderlige sandstrande. Det finkornede sand indbyder til slentreture hånd i hånd langs vandkanten, og børnene vil uden tvivl elske at sidde med skovl og spand og kreere smukke sandslotte. For dykkere og vandsportsentusiaster gemmer Soma Bay også på en række spændende oplevelser. Det klare vand byder på et rigt undervandsliv og vindforholdene omkring Soma Bay gør det populært blandt især windsurfere og kitesurfere.

Besøg livlige Hurghada og eksklusive El Gouna

Køreturen til Hurghada tager lidt over en time, og velankommet til byen kan du opleve en mere lokal atmosfære, end den du finder i Soma Bay. Shoppingmulighederne i Hurghada er mange, og holder du af, at slentre rundt på markeder og i basarer, så er Hurghada bestemt et besøg værd i løbet af ferien. Er du mere eksklusive og velordnede omgivelser, så kan vi anbefale en udflugt til El Gouna, hvor du bl.a. kan opleve byens smukke marina, hvor du kan lade dig imponere af de mange luksuriøse yachts.

Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb på baggrund af oplysninger fra de lokale myndigheder. Det kan være, at der gælder andre forholdsregler på reservationstidspunktet, end når din ferie starter. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra, og Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

Lokale restriktioner

Facilitet
Status
Tiltag
Afstand på offentlige områder
2 meter
Mundbind
Ja
Udenfor hotellet er mundbind påkrævet på alle offentlige steder. Gældende for alle over 6 år.
COVID-19-test inden afrejse
Ja
En Covid-19 test før afgang er ikke påkrævet, men hvis du ikke gør det før afrejse, skal du tage en covid-19 test på stedet til USD 30. Børn op til 6 år skal ikke have foretaget en test
COVID-19-test på destinationen
Ja
Børn op til 6 år skal ikke have foretaget en test
Sundhedserklæring
Ingen
Karantæne
Ingen
Maksimalt antal personer udendørs
Ingen begrænsning
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Hotelgæsters temperatur måles ved entre.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Nej
Restauranter
Åben
Åben både inde- og udendørs hotellet. Menu istedet for buffet. Engangs bestik bruges så meget som muligt. 2 meter mellem bordene og max. 6 personer pr. bord. Temperatur tjek. Lukker kl. 22.
Barer
Åben
Åben både inde- og udendørs hotellet. Ingen vandpibe. 25% af kapaciteten kan benyttes. Lukker kl. 22
Klubber, Natteliv
Lukket
Butikker
Åben
Åben til kl.22 udenfor hotellet. Det anbefales i butikker inde på hotellet, men mange af disse er fortsat lukket.
Supermarkeder og apoteker
Åben
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Nej
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Åben
Maks. 25 perosner pr. attraktion/seværdighed.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ingen
Strande
Åben
Private strande er åbne, men sikkerhedsafstand skal overholdes. (2 meters afstand mellem liggestole) Offentlige strande er lukket. Dykkercentre kan åbne hvis de overholder Covid-19 regler.
Lufthavn
Åben
Påkrævet afmåling af temperatur. Sikkerhedsafstand skal overholdes. Dokumentation på hvor man har været de sidste 14 dage, og at du ikke har været i kontakt med Covid-19 de sidste 14 dage, er påkrævet.
Regler for transfer
Ja
Maks. 50% af kapaciteten. Der skal være et frit sæde mellem alle rejsende. Rejsende der allerede har fået taget en Covid-19 test kører ikke i samme transport med de, der får foretaget en test i lufthavnen.
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Tourister bruger ikke offentlig transport. Maks. 50% af kapaciteten kan benyttes.
Tankstationer
Åben
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Ja
Alle hoteller skal have et sundhedscertificat før åbning. Gæster skal skrive under på, at de har en rejseforskring der dækker Egypten.

Populære hoteller

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
22ºC
25ºC
29ºC
30ºC
34ºC
36ºC
38ºC
38ºC
35ºC
31ºC
26ºC
25ºC
Min. temp.
12ºC
15ºC
18ºC
20ºC
24ºC
27ºC
29ºC
29ºC
26ºC
22ºC
18ºC
15ºC