1. Hjem
  2. Rejser
  3. Egypten
  4. Rødehavet
  5. Soma Bay
Soma Bay

Rejser til Soma Bay

Soma Bay er et af flere resortområder, som gennem de senere år er blevet opført langs Egyptens Rødehavskyst. Soma Bay ligger ca. 60 km fra Hurghada, og drømmer du om en afslappende badeferie med masser af sol og fred og ro, så er Soma Bay det rette valg til din ferie i Egypten.

Lækre hoteller og luksus for golfspillere

Soma Bay er ikke en egentlig by men nærmere et område sammensat af en række lækre resorthoteller. Langt de fleste af hotellerne byder på en næsten uendelig liste af faciliteter, og det er også på hotellerne du finder områdets restauranter og enkelte indkøbsmuligheder. Midt mellem det store resorts finder du Soma Bays golfbane, The Cascades Golf Club, hvor golfentusiaster kan tage en runde golf i smukke omgivelser.

På stranden i Soma Bay

Når du holder ferie i Soma Bay, vil du næsten uundgåeligt komme til at tilbringe mange skønne timer på områdets vidunderlige sandstrande. Det finkornede sand indbyder til slentreture hånd i hånd langs vandkanten, og børnene vil uden tvivl elske at sidde med skovl og spand og kreere smukke sandslotte. For dykkere og vandsportsentusiaster gemmer Soma Bay også på en række spændende oplevelser. Det klare vand byder på et rigt undervandsliv og vindforholdene omkring Soma Bay gør det populært blandt især windsurfere og kitesurfere.

Besøg livlige Hurghada og eksklusive El Gouna

Køreturen til Hurghada tager lidt over en time, og velankommet til byen kan du opleve en mere lokal atmosfære, end den du finder i Soma Bay. Shoppingmulighederne i Hurghada er mange, og holder du af, at slentre rundt på markeder og i basarer, så er Hurghada bestemt et besøg værd i løbet af ferien. Er du mere eksklusive og velordnede omgivelser, så kan vi anbefale en udflugt til El Gouna, hvor du bl.a. kan opleve byens smukke marina, hvor du kan lade dig imponere af de mange luksuriøse yachts.

Populære hoteller

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
22ºC
25ºC
29ºC
30ºC
34ºC
36ºC
38ºC
38ºC
35ºC
31ºC
26ºC
25ºC
Min. temp.
12ºC
15ºC
18ºC
20ºC
24ºC
27ºC
29ºC
29ºC
26ºC
22ºC
18ºC
15ºC