Tilbage

Rejser til Albena

Destination image

Information om byen

Albena ligger mellem skovklædte bakker og helt ud til Sortehavets kyst, ca. 30 kilometer fra en af Bulgariens største byer, Varna. Albena er en ægte favorit blandt børnefamilier, når der skal holdes ferie i Bulgarien – og det er bestemt med god grund. Her er en dejlig atmosfære og ikke mindst en fantastisk sandstrand.

Ferie i Albena

Albena ligger på et indhegnet område, hvilket betyder, at her kun er meget begrænset trafik. Albena bindes sammen af små veje og stisystemer, som løber mellem grønne områder med store plæner og høje træer. Rundt i byen kører små tog, som nemt og hurtigt transporterer dig fra sted til sted, og her er desuden mulighed for at leje små cykelvogne, hvor I kan cykle op til fire personer i samme vogn. Over alt i Albena kan du nyde den fredfyldte atmosfære, som området er kendt for, og når sulten melder sig, findes her et godt udvalg af restauranter – særligt langs strandpromenaden.

Oplev Albenas dejlige sandstrand

Albenas smukke sandstrand strækker sig 6 kilometer langs Sortehavskysten, og stranden er et fantastisk sted at tilbringe de lune feriedage. Stranden består af lækkert, lyst sand, og da her kun bliver langsomt dybt, kan du roligt lade børnene soppe rundt i vandkanten og lege og bygge sandslotte. Langs stranden kan du leje solsenge og parasoller, og vil du krydre din dag på stranden med lidt aktivitet, findes her flere forskellige typer vandsport.

Oplevelser på Sortehavskysten

Når du holder ferie i Albena, har du et glimrende udgangspunkt for masser af spændende udflugter langs Bulgariens Sortehavskyst. Lige syd for Albena ligger feriebyen, Golden Sands, og vil du opleve et højere tempo og livligere forlystelsesliv end det, som findes i Albena, så Goldens Sands bestemt et besøg værd. Du kan også tage til Varna og opleve stemningen i en bulgarsk storby. Er du historieinteresseret, kan det varmt anbefales at besøge middelalderbyen, Nessebar, som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Nessebar ligger ca. 2,5 times kørsel syd for Albena.

Rejs med Sunweb til Albena

Sunweb har et godt udvalg af gode, familievenlige hoteller i Albena, hvor du kan slappe af og nyde ferien med dem, du holder af. Fælles for alle vores hoteller i Albena er, at de ligger i bekvem afstand til Albenas dejlige sandstrand. Vi har dansk guideservice i Albena, og vores guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Vis mere Vis minder
Rejser til Albena

Vejr & klima

Til toppen