Tilbage

Rejser til Sveti Vlas

Destination image

Information om byen

Sveti Vlas i Bulgarien ligger i Burgasbugten for foden af Balkanbjergene, ca. 10 minutters kørsel fra centrum af Sunny Beach. Den hyggelige ferieby et glimrende og mere fredeligt alternativ til det høje tempo i Sunny Beach. Sveti Vlas’ omdrejningspunkt er den 1 kilometer lange gyldne sandstrand, hvor du kan nyde dagen på en solseng med en fantastisk udsigt over bugten. Langs stranden findes forskellige sjove aktiviteter for børn, og her er mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige slags vandsport.

Hyggelig marina og gode restauranter

I centrum af Sveti Vlas findes et godt udvalg af restauranter og barer, og særligt i området omkring byens marina findes flere hyggelige barer. Marinaen er også et dejligt sted at slentre en tur. Her ligger store, flotte yachts side om side med mindre fiskebåde, og i løbet af sommeren findes her også turbåde, som tilbyder bade- og snorkleudflugter på havet.

Besøg Sunny Beach og Nessebar

Den lange strandpromenade og det livlige centrum af Sunny Beach er bestemt et besøg værd af i løbet af ferien. Byens livlige forlystelsesliv byder på oplevelser for besøgende i alle aldre. Her butikker med alverdens forskellige varer, masser af restauranter og et livligt natteliv. Langs strandpromenaden findes også en række sjove forlystelser for børnefamilier. Tager du en smule længere syd på, kommer du til den historiske by Nessebar. Her kan du slentre rundt i smalle, snoede gader mellem de historiske bygninger. Nessebar er på UNESCOs verdensarvsliste, og foruden en unik atmosfære byder byens også på et hyggeligt forretningsliv og flere gode restauranter.

Rejs med Sunweb til Sveti Vlas

Vi har dansk guideservice i Sveti Vlas, og vores guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre familie
Andre
Ung familie
Venne grupper

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen