Tilbage

Rejser til Obzor

Destination image

Information om byen

Obzor i Bulgarien er en hyggelig, lille by ved Sortehavet, der de senere år har tiltrukket flere og flere besøgende. Byen ligger ved en skøn, 10 km lang sandstrand, så her har du optimale forhold til en rigtig badeferie. Her er et godt udvalg af restauranter, barer og caféer, og i højsæsonen er her også et par diskoteker. I området omkring strandpromenaden er her ganske livligt i højsæsonen, mens du i selve byen kan opleve den lokale bykultur.

Obzor - perfekt til børnefamilier og voksne

Obzor er den oplagte feriedestination for børnefamilier og voksne, der gerne vil holde ferie et af de mere rolige steder på Sortehavskysten i Bulgarien. Byen ligger ca. 35 km fra den livlige ferieby, Sunny Beach og ca. 40 km fra middelalderbyen, Nessebar. Obzor er derfor også et godt udgangspunkt for udflugter til Sortehavskystens seværdigheder.

Rejs med Sunweb til Obzor

Sunweb tilbyder både gode og billige All Inclusive hoteller samt lejligheder med tekøkken i Obzor. Så uanset, om du foretrækker All Inclusive, hvor mad og drikke er betalt hjemmefra, eller om du foretrækker at udforske de lokale restauranter på din ferie i Bulgarien, så har vi et godt tilbud til dig i Obzor. Vi har dansk guideservice i Obzor, og vores guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre familie
Andre
Unge par
Ældre par

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen