Tilbage

Rejser til Sortehavet - Varna

Destination image

Information om regionen

Bulgariens Sortehavskyst er hjemsted for brede, gyldne sandstrande, livlige feriebyer og spændende seværdigheder, og så det samtidig også her, du finder et prisniveau, som er blandt Europas laveste. Ved Sortehavskysten er du sikret en ferie, hvor solen skinner og temperaturerne er høje.

Ferie i Bulgarien - Ferie for alle

Langs Sortehavskysten findes feriebyer for et hvert temperament, og fælles for dem alle er de vidunderlige sandstrande, som slanger sig langs kysten. Ferie i Bulgarien indbyder til skønne dage på stranden med solbadning, sjove vandsportsaktiviteter og hyggelige slentreture langs vandkanten. I feriebyerne langs Sortehavskysten findes et livligt forretningsliv, og når sulten melder sig, er de fleste af kystbyerne også leveringsdygtige i et bredt udvalg af internationale restauranter.

Fred og ro - eller liv og glade dage ved Varna

I området omkring Varna kan du nyde ferien i livlige Golden Sands, fredelige Obzor eller i ressortbyen Albena. Mens Golden Sands byder på et livligt forlystelsesliv for især børnefamilier, så er Obzor det rette rejsemål, hvis din ferie i Bulgarien skal stå på fred og ro. Holder du din ferie i Albena, kan du se frem til at nyde ferien i grønne, familievenlige omgivelser.

Oplev Sortehavets kyst med Sunweb

Sunweb har et godt udvalg af hoteller ved den bulgarske Sortehavskyst, og vi har også et hotel til dig, uanset om du vil holde ferie i historiske Nessebar, festlige Sunny Beach eller familievenlige Golden Sands. Vi har lækre All Inclusive hoteller, hvor alt er betalt hjemmefra og budgetvenlige lejlighedskomplekser til dig, som søger en billig ferie i Bulgarien.

Vis mere Vis mindre
Rejser til Sortehavet - Varna

Fly information

Vi flyver fra København og Billund til Varna, og flyvningen tager ca. 3 timer. Ved ankomst til Varna mødes du af vores danske guider eller en lokal, engelsktalende repræsentant fra Sunweb.

Transfer

* Transfertiden til Golden Sands er ca. 40-60 minutter* Transfertiden til Albena er ca. 60-90 minutter* Transfertiden til Obzor er ca. 70-80 minutter* Transfertiden til Byala er ca. 60 minutter

Transfertiden varierer alt efter hotellets placering og antallet af stop undervejs. Har du bestilt en pakkerejse med fly og hotel, er transfer altid inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur.

Flytider

I mange tilfælde vil du modtage flytider, når du bestiller online. Hvis afgange ikke blev vist, er de endnu ikke er kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

Rejsedokumenter

Du vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejsen. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til tjek ind.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navne er stavet som angivet i dit pas.  ǀ

Vejr & klima

Populære destinationer i Sortehavet - Varna
Til toppen