all inclusive mallorca

All Inclusive på Mallorca

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. All inclusive
  4. Spanien
  5. mallorca

Afslapning med All Inclusive på Mallorca

Mallorca har længe været et populært rejsemål blandt danskere, og det er med god grund. Mallorca byder nemlig både på behageligt klima, smuk natur og spændende seværdigheder. Når du bestiller en af vores All Inclusive rejser til Mallorca er alle drikkevarer, måltider og snacks betalt hjemmefra, og du kan koncentrere dig om at nyde de dejlige omgivelser. Book din rejse til Mallorca med All inclusive i dag eller lad dig inspirere blandt alle vores rejser til Spanien med All inclusive.

Stort udvalg af All inclusive rejser til Mallorca

Når du bestiller en rejse til Mallorca med All inclusive, kan du forvente, at alle måltider, drikkevarer og ofte også snacks er inkluderet i prisen. Du kan derfor nyde en drink før middagen eller en ekstra is ved poolen – helt uden at spekulere på feriebudgettet. Når du vælger All Inclusive på Mallorca, så får du al den ekstra hygge, som hører sig til en ferie, uden at det går ud over pengepungen. 

Hos Sunweb finder du et bredt udvalg af spændende destinationer på Mallorca. El Arenal eller Playa de Palma kan du danse til de lyse timer på en af de utallige barer og natklubber. Skal du på familieferie, finder du en kilometerlang børnevenlig strand i Alcudia. Du må heller ikke gå glip af øens hovedstad, Palma, hvor du kan opleve den smukke katedral, det kongelige palads i La Almudaina og Bellver-slottet.

Nyd en ferie på Mallorca med All inclusive

Vores store udvalg af dejlige All inclusive hoteller på Mallorca omfatter både små, charmerende lejlighedshoteller og skønne hoteller for hele familien. Leder du efter All inclusive rejser med børn til Mallorca, har flere af vores hoteller børnevenlig underholdning og aktiviteter for hele familien.

Foretrækker du at have dit eget sted, kan du vælge et af vores lejlighedshoteller på Mallorca. Mange af lejlighederne er placeret tæt ved havet, så du kan starte dagen med en frisk svømmetur. Langs Mallorcas kyststrækning finder du omkring 150 forskellige strande. Når du ikke nyder dit All inclusive hotel, har du derfor rig mulighed for at gå på opdagelse blandt de smukkeste strande på Mallorca

Last minute rejser med All inclusive til Mallorca

Rejser du til Mallorca i sidste øjeblik, behøver du faktisk ikke at gå på kompromis med kvaliteten af din rejse. Kan du være fleksibel med din rejsedato, kan du ofte finde særdeles prisvenlige rejser samtidig med, at du kan opleve en ferie med All inclusive på Mallorca.

Du finder et stort udvalg af afbudsrejser til Mallorca med All inclusive, så du kan nyde en skøn ferie i afslappende omgivelser. I vores udvalg finder du hoteller til enhver smag. Kan du ikke finde lige præcis dét All inclusive hotel på Mallorca, du drømmer om, har vi et udvalg af flybilletter, hvor hotel ikke er inkluderet.