Forfatter |Publiceret den 28 marts, 2022|4 min læsning|

Vi har haft en gruppe kollegaer til Mallorca, for at udvælge de bedste hoteller til familier. Her her deres beretning om de 3 hoteller, der bedst sikrer en fantastisk familieferie, hvor både børn og voksne kan nyde solen på Mallorca. Alle hotellerne byder på All Inclusive, børneklub til familiens yngste og underholdning for både store og små.

1. Lejligheder Zafiro Ca’n Picafort ****

Hvis du er til splashpark og et hotel, som byder på herlige, grønne og velholdte områder, er Zafiro Ca’n Picafort det perfekte sted for dig! Receptionen er stor, åben og imødekommende. Her er flere swimmingpools, heriblandt relax pool til de voksne og børnepool til de mindste. Imens børnene nyder godt af hotellets MANGE poolfaciliteter, kan mor og far nyde ”swim up” – baren, som indgår i hotellets All Inclusive program. På Zafiro Ca’n Picafort er her både faciliteter til de store og små, og er man ikke bange af sig, kan man prøve deres store vandrutsjebane, som garanterer et sus i maven! Udover en masse skønne udendørsfaciliteter byder hotellet på et fint spaområde, som har en indendørs pool. Hvis du har spist lidt for meget i hotellets overdådige All Inclusive buffet, kan du forbrænde kalorier i hotellets fitnessrum, hvor du finder et ganske udmærket udvalg af træningsfaciliteter. Dette hotel får en klar førsteplads på grund af deres fantastiske udbud af faciliteter, som passer til alle!

2. Hotel Occidental Cala Vinas ****

Det er ikke uden grund, at Hotel Occidental Cala Vinas er et af vores yndlingshoteller. Her finder du et hotel, som er beliggende i fantastisk smukke, rolige og charmerende omgivelser. Havudsigten fra nogle af værelserne samt poolområdet slår benene væk under de fleste! Hotellets underholdningsteam gør meget for, at både store og små er underholdt gennem hele dagen. Derudover er de et smilende, friskt personale, og er du heldig, kan du støde på én, som kan tale dansk! Efter at have set hotellets store og rummelige værelser, det skønne poolområde og hilst på det skønne personale, kunne vi godt mærke, at det knurrede i maven, og vi blev tilbudt at spise i hotellets All Inclusive buffet. Vi takkede pænt ja, og blev mødt af skønne tjenere, som serverede drikkevarer til alle hotellets gæster direkte ved bordet, så du som gæst ikke behøver at rejse sig. Her får du serveret drikkevarerne på flaske, så det ikke er ”automat-drikkevarer”. Det var svært at vælge mellem alle de skønne og velduftende retter, som stod i buffeten. Vi blev alle enige om, at det virkelig var en af de bedste buffeter, vi har set på vores tur rundt på Mallorca. Hotelbestyreren fortalte, at hans yndlingsspise i restauranten var isen, som også er med i All Inclusive programmet. Vi blev selvfølgelig også nødt til at smage isen – og vi er helt enige! Dette hotel anbefales til familier, som ønsker en ferie, hvor der ikke mangler noget!

3. Lejligheder Fergus Club Vell Mari ****

Da vi trådte ind på Fergus Club Vell Mari, blev vi mødt af hotellets maskot, Pongus. Børnenes begejstring for den lilla pony maskot ville ingen ende tage og de krammede og nussede om den. Vi synes den passer perfekt ind til dette skønne og komfortable familiehotel. Fergus Club Vell Mari er flot og detaljeret, og har en masse skønne grønne områder mellem bygningerne med lejligheder. Lejlighederne er rummelige og beliggende i rolige omgivelser trods dette er et lejlighedshotel med mange faciliteter. Poolområdet er skønt, og der ligger en bar lige ved siden af, hvor man i den lune sensommervarme kan nyde en kold cola. Fergus Club Vell Mari var et af de hoteller vi havde god tid på og efter at have slappet lidt af poolen og de grønne omgivelser var det tid til mad. Selve buffeten var stor og bød på en masse varieret, børnevenlig mad. Vi fra Sunweb synes maden på Club Vell Mari var virkelig god – og kom hurtig til enighed om, at dette var en af bedste All Inclusive buffeter, vi har set og smagt på Mallorca. Efter maden, kunne vi fra restauranten blev vi underholdt af hotellets underholdningsteam der både dansede og sang med børnene. Vi anbefaler Fergus Club Vell Mari til børnefamilier, der ønsker en skøn ferie i rolige omgivelser, dejlig mad og gode fadøl!

Hej med dig! Jeg hedder Dicte, 28 år gammel og rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at rejse og nyder at fortælle om mine oplevelser. Til dagligt bor jeg i København med min kæreste og hund. Vi går meget op i god service, kvalitet, god mad og vin. Vi rejser ofte med venner og nyder friheden i at tage tingene i vores helt eget tempo.
28 marts, 2022

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar