Forfatter |Publiceret den 29 februar, 2024|3.9 min læsning|

Naturskønne Mallorca har været en af danskernes favoritdestinationer siden charterrejserne til den spanske sol tog deres begyndelse i starten af 1950’erne. Dengang var det grisefester og flamingodans under sydens sol, der lokkede et stort antal solhungerende gæster til Mallorca og andre af de spanske øer. Den dag i dag er Mallorca stadig en storfavorit. Overvejer du, om årets sommerferie skal gå til Mallorca, så skal du læse med her. Book din ferie til Mallorca – en ægte feriefavorit allerede i dag her hos Sunweb.

Paradis for naturelskere

Mallorca er et sandt paradis for naturelskere, og øens mange vandrestier giver dig rig mulighed for at opleve den smukke natur på helt tæt hold. På øens to store bjergkæder, Tramuntana-bjergkæden og Llevant-bjergkædem, bliver de små hyggelige bjergbyer forbundet af disse vandrestier.  Disse ruter giver mulighed for både at nyde den storslået natur og de små landsbyer, der med deres kirker og klostre og smalle gader har en helt unik atmosfære. Blandt øens andre naturoplevelser findes Cuevas del Drach (Dragegrotterne), som er en af Mallorcas mest populære seværdigheder. Cuevas del Drach består af fire underjordiske grotter og en underjordisk sø, hvor der spilles smukke klassiske koncerter. Alene Dragegrotterne gør Mallorca et besøg værd.

Kan du se hvorfor vi er så tossede med Mallorca?

Kan du se hvorfor vi er så tossede med Mallorca?

Mallorcas charmerende byer

Overalt på øens findes små, charmende landsbyer, og deres hyggelige atmosfære er bestemt værd at opleve. Besøg f.eks. Valldemossa på Mallorcas nordkyst. Valldemossa har flere spændende seværdigheder og de smalle gader oser af charme. Vil du opleve storbyens puls, anbefaler en dagstur til Palma, hvor smukke bygninger og palæer med små gårdhaver pryder gadebilledet. Det er også i Palma, at du kan shoppe, til du segner. Særligt i området ved Plaza Major, i indkøbsgaderne Unió, Jaume lll og Passeig dés Born og i hovedgaden Las Ramblas findes et utal af butikker i alle prisklasser. Læs mere om byen Palma de Mallorca her.

Mallorca byder på en masse små charmerende landsbyer

Mallorca byder på en masse små charmerende landsbyer

Fantastiske strande

Langs Mallorcas smukke kyst findes over 200 strande, og det er nærliggende at konkludere at den ene er mere fantastisk end den næste. Det lyse sand og krystalklare hav danner en skøn ramme om afslappende dage på stranden. Her kan du vælge mellem lange smukke sandstrande med underholdning, restauranter og et væld af vandsportsaktiviteter, eller du kan finde en af de afsides beliggende Calas (bugter), hvor du kan være heldig at have stranden helt for dig selv!

Udforsk mange flere af de smukkeste strande på Mallorca her: Ferie på Mallorca: De 5 smukkeste strande.

Besøg en af Mallorcas mange smukke strande

Besøg en af Mallorcas mange smukke strande

Spansk gastronomi

Den spanske gastronomiske scene er i den grad noget der er værd at tale om! Det spanske køkken bugner af lækre og delikate retter. Spis på de små lokale spanske restauranter og bestil traditionelle spanske retter. Det vil du bestemt ikke fortryde. Udvid din smagshorisonter og lad dig blive overrasket af dette smagsfulde univers. I denne blog Hvad spiser man på en dag i Spanien? kan du få et endnu dybere indblik i hvilke retter du skal bestille på din ferie på Mallorca. Kan du slet ikke vente med at udforske det spanske køkken? Så læs denne opskrift på en Paella a la Mallorca og sæt straks gang i gryderne derhjemme. Velbekomme!

Nyd en kulinarisk oplevelse på en lokal spansk restaurant

Nyd en kulinarisk oplevelse på en lokal spansk restaurant

Er du også en af de mange danskere der elsker de spanske øer? Så lad ferieparadiset Mallorca blive destinationen for din næste solferie. Besøg de mange forskellige populære byer på Mallorca såsom Palma Nova, Playa de Palma og Cala d’Or. En ting er stensikker, der er rigeligt at se og opleve på denne magiske ferieø. Er du typen der gerne vil helt ned i gear, slappe maks af, ligge ved poolen hele dagen og ikke tænke på praktiske ting, såsom at lave mad? Så har vi den perfekte løsning til dig! Book en All inclusive ferie på Mallorca. Så sørger hotellet for dig dagen lang og du kan bare læne dig tilbage og nyde din solferie i fulde drag. Kan du slet ikke vente med at komme hen til denne fantastiske feriø, gå på opdagelse i Sunwebs udvalg af afbudsrejser til Mallorca.

29 februar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar