Fyrtræer med sne på toppen på en solrig dag i de Franske Alper

Hotel i Les Portes du Soleil

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Hotel
  4. frankrig
  5. les portes du soleil

Book din næste skiferie med hotel i Les Portes du Soleil

Placeret mellem Frankrig og Schweiz finder du skiområdet Les Portes du Soleil, som består af 650 km pister med et særdeles velfungerende liftsystem. Planlægger du en skiferie til Les Portes du Soleil finder du hoteller til enhver smag her hos Sunweb. Find det perfekte hotel i Les Portes du Soleil og book din næste skiferie i dag!

Hvilket hotel foretrækker du?

Nyd din skiferie med et hotel i Les Portes du Soleil

Har du svært ved at vælge, hvor du skal på skiferie næste gang, kan et hotel i Les Portes du Soleil være noget for dig! Med omkring 650 km pister strækker Les Portes du Soleil sig nemlig over både Frankrig og Schweiz, og med et hotel i Avoriaz kan du endda hoppe på flere pister direkte til Schweiz.

Med en række aktiviteter i byen og gode børnepasningsmuligheder, er den hyggelige landsby Avoriaz især et godt valg, hvis du er på familieskitur med børn. Den absolut største skidestination i Les Portes du Soleil er imidlertid skiområdet Morzine, hvor du finder både shopping- og spamuligheder samt et stort udvalg af hoteller.

Hoteller i Les Portes du Soleil til enhver smag

Hos Sunweb finder du et udvalg af hoteller i Les Portes du Soleil for enhver smag, uanset om du prioriterer pris, luksus eller god plads til hele familien. Leder du efter et hotel med forplejning eller foretrækker du at lave mad selv? På skiferie er det udbredt at vælge indkvarteringer uden forplejning. Du kan dog også vælge et hotel med halvpension, hvis du foretrækker at bruge mest mulig tid på pisterne. På den måde kan du nyde maden på de lokale restauranter, men slipper for at tænke på morgen- og aftensmad.

Flere af hotellerne i Les Portes du Soleil har desuden indendørs pool, hvor du kan starte morgenen med en svømmetur eller slappe af efter en lang dag på pisterne.

Vil du prøve et andet skiområde til din næste skiferie, har vi et stort udvalg af hoteller i Frankrig, hvor du kan nyde pisterne og den friske alpeluft.