Gå tilbage

Skiferie til Châtel

Destination image
Pistekilometer
9 Km
36 Km
33 Km
6 Km
84 Km
Total
Antal lifte
2
13
27
Højde
2200m
1100m
Gletscher
0
Langrend
9Km
Funpark
1
Pistekilometer
37 Km
121 Km
140 Km
30 Km
328 Km
Total
Antal lifte
22
115
132
Højde
2466m
900m
Gletscher
0
Langrend
241Km
Funpark
16

Info omkring destinationen

Et stenkast fra Schweiz og midt i skiområdet Les Portes du Soleil, ligger landsbyen Châtel. Châtel er en traditionel, malerisk og stemningsfuld fransk bjerglandsby. Du finder ikke de høje bygninger, som ses  andre steder i Frankrig, men her er mere lav bebyggelse og mange charmerende alpehytter. Châtel er især kendt for den hyggelige atmosfære i landsbyen og det omfattende skiområde.

Châtel er en udstrakt landsby, som består af to centre. Châtels centrum har mange restauranter, forretninger og barer. Den hyggelige afterskiing-bar ’Crazy Lion’ kan varmt anbefales. Der er også en skøjtebane, og der er forskellige vandreruter (37 kilometer i alt). I bydelen Linga et andet, lidt mindre centrum med et mindre udvalg af restauranter og barer. I hele landsbyen kører en gratis skibus. Denne bus kører dig frem og tilbage fra det ene centrum til det andet.

Fra Châtel afgår en kabinelift, som på ingen tid bringer dig til skiområdet. Fra bydelen Linga afgår også en kabinelift og fra det nærliggende Pré-la-Joux afgår et par lifter, som sørger for en hurtig forbindelse til Avoriaz. 

Det er ikke muligt at udvide dit liftkort fra Châtel til Les Portes des Soleil på destinationen.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Vennegrupper
Andre
Familie med ældre børn
Ældre par