1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Frankrig
  4. Les Deux Alpes
  5. Les Deux Alpes
Les Deux Alpes

Skiferie til Les Deux Alpes

Info omkring destinationen

Skiferie i Les deux Alpes - En af Frankrigs ældste skidestinationer

En af vores mest populære destinationer, Les Deux Alpes, er én af de ældste skilandsbyer i Frankrig. Dette kan særligt ses på mange af de stemningsfulde, ældre bygninger, der stadig er bevaret blandt de mange nye arkitektperler. Denne kombination af det traditionelle og det moderne giver en helt speciel og hyggelig atmosfære, som er meget unik for en fransk skisportsby.

Skiferie i Les Deux Alpes – Rigt byliv og et bredt udvalg af aktiviteter

Les Deux Alpes har et væld af hyggelige shoppingsgader, restauranter og barer, og byen er ligesom Val Thorens kendt for sin festlige og omfangsrige afterskiing i Frankrig. Udover skiløb og snowboard har du også muligheden for at udøve mange andre sportsgrene i Les Deux Alpes. Der findes for eksempel et stort sportscenter med bl.a. swimmingpool, skøjtebane og flere squashbaner.

Skiferie i Les Deux Alpes – Forskellige indkvarteringsmuligheder

Sunweb tilbyder både indkvarteringsmuligheder i Les Deux Alpes centrum og i bydelen Les Deux Alpes 1800, som ligger ca. 800 meter fra centrum, men som i kraft af både supermarked, swimmingpool, squashbaner og en direkte skilift op til pisterne næsten er en hel landsby i sig selv. Fra bydelen er der regelmæssig busforbindelse (fra kl. 8.00 - 20.00) som kan transportere dig til og fra Les Deux Alpes centrum. Alt i alt, byder Les Deux Alpes på et fantastisk skiområde og en skilandsby med masser af atmosfære.

Skiferie til Les Deux Alpes med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

Sunweb har en bred vifte af skirejser til Les Deux Alpes. Uanset om din skiferie skal være billig, luksus eller bare godt til prisen, har vi den helt rigtige skiferie til dig. Vores indkvarteringer i Les Deux Alpes består af både hoteller og lejligheder. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

Nyt i sæson 22/23

Skiliftene i Le Diable og Vallée blanche er blevet ombygget til hybridlifte, som er en kombination af en stolelift og en gondollift. Fordelen ved dette er, at du kommer hurtigere frem til det sted, du ønsker at være. Jandri Express i Les Deux Alpes er også ved at blive renoveret. De arbejder allerede på dette og forventer at være færdige ved udgangen af 2024. Denne nye lift vil give mere komfort og sikkerhed i alle vejrforhold. Liften har plads til flere passagerer (tre gange så mange!), og du kommer også meget hurtigere frem til din destination. Win-win!
For nybegyndere er skiområdet Les Deux Alpes blevet gjort mere tilgængeligt. Der er f.eks. blevet indført nye begynderzoner ved foden af pisterne, hvilket gør det ski-venligt for alle niveauer af skiløbere. 

Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

Pistekilometer

11
17
49
13
Total 90

Antal lifte

6

16

20

Højde

3600m
1350m

Gletscher

1

Langrend

7Km

Funpark

1

Les Deux Alpes