1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Frankrig
  4. Le Massif du Dévoluy
Le Massif du Dévoluy

Skiferie til Le Massif du Dévoluy

Pistekilometer

6Km
37Km
50Km
7Km
Total 100Km

Antal lifte

3

8

18

Højde

2500m
36m

Gletscher

0

Langrend

18Km

Funpark

2

Le Massif du Dévoluy
Le Massif du Dévoluy

Info omkring skiområdet

Skiferie til Le Massif du Dévoluy – Perfekt kombination af sne og sol

Skiområdet Le Massif du Dévoluy ligger syd for Alpe d'Huez i Frankrig, og byder på skiløb i en højde af 36 til 2500 meter. Skiområdet er fremragende for både skiløbere og snowboardere, uanset niveau og præferencer. Hvis du leder efter en skiferie med en god kombination af sne og sol, så er Le Massif du Dévoluy det helt rette skiområde for dig!

Skiområdet har i alt 100 kilometer pister, hvor størstedelen af pisterne er enten blå eller røde. De lavt beliggende pister er lidt fladere, hvilket gør Le Massif du Dévoluy specielt egnet for nybegyndere og lettere øvede skiløbere og snowboardere. De højere beliggende pister byder dog på masser af udfordringer for de mere garverede ryttere. For vove pelsene og de adrealinsøgende er der også masser af udfordringer i form af gode offpiste muligheder og stejle, sorte pister såsom "La Mure". Skiområdet har også to funparker, hvor der er masser af sjove aktiviteter for både skiløbere og snowboardere. For især freestylers er "Mushroom Park" den perfekte mulighed for at teste dine skills. Funparken er udstyret med både halfpipe, quarterpipe, bigairs og boardercross! Selv de ikke så erfarne freestylers kan teste deres evner her, og samtidig få en instruktion i freestyling her.

En stor del af pisterne i Le Massif du Dévoluy er beliggende på den nordlige side af bjergene, hvilket giver en bedre snesikkerhed og ofte leverer frisk puddersne. Desuden sørger de mange snekanoner placeret i de nedre dele for, at disse arealer konstant holdes snedækket.

Langrendsløbere har i alt 35 kilometer langrendspister at boltre sig på. Der findes et specielt liftkort til langrend i Superdévoluy eller La Joue du Loup, som du kan købe på stedet.

Skiferie til Le Massif du Dévoluy – Familiehygge og afterski

Le Massif du Dévoluy består af to skidestinationer ved navn La Joue du Loup og Superdévoluy. Den førstnævnte skidestination er velegnet til familier med børn, og er kendt for sin familievenlige atmosfære og faciliteter. Her har du aldrig langt til noget, og mange af boligerne ligger ved eller nær pisterne, så det er nemt at komme til og fra boligen uden at skulle slæbe på ski eller snowboard. 

I Superdévoluy finder du et godt udvalg af afterski-barer, en natklub og flere hyggelige restauranter, der serverer gode traditionelle franske retter. Byen er velegnet til en skiferie med både familie og venner.

Skiferie til Le Massif du Dévoluy med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Le Massif du Dévoluy. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har Sunweb noget til dig! Når du booker din skiferie til Østrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb baseret på oplysninger fra de franske myndigheder. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra. Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

Lokale restriktioner

Facilitet
Status
Tiltag
Vigtig information vedrørende obligatorisk dokumentation
Ja
Læs FAQ-siden her
Afstand på offentlige områder (i meter)
Ja
1 meter
Mundbind påkrævet
Ja
Mundbind er påkrævet fra 11 år alle offentlige steder.
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Maks. 6 personer.
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand
Tilladt
Mundbind anbefales.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Nej
Pister
Lukket
Skilifter
Lukket
Mundbind er påkrævet
Skiundervisning
Lukket
Mundbind er påkrævet
Skileje
Lukket
Mundbind er påkrævet
Offentlig transport/Taxi/Skibus
Tilgængelig
Mundbind er påkrævet (fra 11 år). Kun tilladt mellem kl. 06 og 19 og kun nødvendige turer.
Restauranter
Lukket
Åben for Take away og roomservice på hotellerne. Mundbind er påkrævet når du ikke er siddende. Maks. 6 personer pr. bord. 1 meter afstand mellem bordende. Kun åben i visse områder.
Barer/Afterski
Lukket
Barer og caféer er åben, men der kan forekomme restriktioner i nogle områder, der er klassificeret som områder med en høj cirkulation af virussen. Mundbind er påkrævet når du ikke er siddende. Kun indtagelse af mad og drikke ved bordet. 1 meter afstand mellem bordende. Caféer er pt. lukket in Paris, Lille, Lyon, Grenoble and Saint-Etienne.
Klubber/Natteliv
Lukket
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Nej
Butikker
Lukket
Mundbind er påkrævet. Lukker kl.18.
Supermarkeder og apoteker
Åben
Mundbind er påkrævet
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Nej
Wellness
Lukket
Mundbind er påkrævet.
Transfer
Tilgængelig
Mundbind er påkrævet
Godt at vide

Populært rejsemål blandt

Andre Familie med små børn