Gå tilbage

Skiferie til La Joue du Loup

Destination image
Pistekilometer
6 Km
37 Km
50 Km
7 Km
100 Km
Total
Antal lifte
3
8
19
Højde
2500m
36m
Gletscher
0
Langrend
32Km
Funpark
2

Info omkring destinationen

Ski in/ski out i La Joue du Loup
Ligesom
Superdévoluy er La Joue du Loup en hyggelig landsby, beliggende i Massif du Dévoluys skiområdet, ca. 95 km fra Grenoble. Byen ligger i 1.450 meters højde, og bebyggelsen i La Joue du Loup er lavere og mindre end i Superdévoluy. Den består fortrinsvist af skihytter, hvilket skaber en hyggelig atmosfære. Alle overnatningssteder ligger i gåafstand til skilifterne, så man næsten kan stå på ski til sin lejlighed eller sit hotel. Der er også mulighed for at stå på ski op til Superdévoluy.

De fine barer, caféer, restauranterne og biografen sørger for stemningsfulde aftener i La Joue du Loup. Især afterski-baren ’Gotcha!’ er virkeligt et must at opleve under ferien.

Skiferie for hele familien i La Joue du Loup
I byen er der også mulighed for at tage på kanetur, hvilket uden tvivl vil være et hit hos børnene. La Joue du Loup er pga. dens rolige beliggenhed meget velegnet til familier med børn. Den overskuelige størrelse giver samtidig en kort afstand mellem lifte, butikker og familiens feriebolig. Da der desuden er let adgang til det smukke Massif du Dévoluys skiområde, har La Joue du Loup alt hvad familien skal bruge til en god skiferie lige ved hånden.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Vennegrupper