Læs oplysninger om din sundhed og sikkerhed på ferien her. Læs mere om den aktuelle corona situation på din feriedestination her.

Hotel Ski Plaza

På det luksuriøse Hotel Ski Plaza i charmerende Canillo finder du alt, hvad du kunne forestille dig, at en mindeværdig skiferie skal indeholde. Området omkring hotellet byder på hyggelige butikker og spisesteder, hvor også nærmeste skilift er indenfor kort afstand med blot 300 meter fra hotellet. Ønsker du at stå på ski i andre steder end hvor liften tager dig til, så findes her også en skibus, der tager dig til andre områder i regionen.

På Hotel Ski Plaza bor du charmerende og hyggelige værelser med plads op til 2 personer, hvilket gør denne indkvartering ideel til en skiferie for par. På hotellet finder du også wellnessfaciliteter, så du har mulighed for at slappe af og nyde ferien, når du ikke er ude på de sneklædte pister. Dit ophold er inklusiv halvpension, så morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen. Vi anbefaler Hotel Ski Plaza til par, som gerne vil tilbringe en mindeværdig skiferie i skønne, komfortable omgivelser og gerne vil have skilift og butikker indenfor gåafstand.

  • Halvpension
  • I centrum
  • Gåafstand til skilift
  • Wellness
  • Ideelt til par

Forplejning

Beliggenhed & omgivelser

Tilbud

Der kan forkomme ændringer i de lokale Covid-19-restriktioner, fra bestillingstidspunktet til afrejsetidpunkt. Derfor kan der ikke udledes nogen rettigheder fra dem.

Canillo

Ca. 7 km nord fra området, Encamp, finder du Canillo - en del af Andorras populære Grandvalira-region. Floden Montau løber gennem byen og deler den i to. Selve landsbyen er lille og hyggelig, men byder stadigvæk på en masse at lave for områdets gæster. Her finder du både hyggelige butikker, levende barer og skønne spisesteder, hvor du også har mulighed for at nyde den charmerende atmosfære og lokale gæstfrihed. Et skønt alternativ til de større og mere besøgte områder i Grandvalira-regionen.

Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb baseret på oplysninger fra de franske myndigheder. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra. Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

Lokale restriktioner

Vigtig information vedrørende obligatorisk dokumentation
Ja
Læs FAQ-siden her
Afstand på offentlige områder (i meter)
Ja
1,5 m
Mundbind påkrævet
Ja
Mundbind er ikke påkrævet udendørs på offentlige områder men er påkrævet i indendørs på offentlige områder, restauranter, barer og butikker.
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Maks. 10 personer
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand
Ja
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Nej
Restauranter
Åben
Åben mellem 11.30 - 16.30 og 19 - 01. (Udenfor disse tider er der mulighed for Take away) Maks. 8 personer pr. bord indendørs og 10 personer udendørs. (er I fra samme husstand er der mulgihed for at sidde flere sammen). Virksomheder skal føre et register over deres kunder.
Barer/Afterski
Delvis åben
Barerne må servere mellem kl. 07 - 01. Maks. 8 personer pr. bord indendørs og 10 personer udendørs(er I fra samme husstand er der mulgihed for at sidde flere sammen). Mundbind er påkrævet. Virksomheder skal føre et register over deres kunder.
Klubber/Natteliv
Lukket
Supermarkeder og apoteker
Åben
Mundbind er påkrævet
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Ja
Der kan være ekstra regler ved diverse steder,
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ja
Maks. 50 personer
Transfer
Tilgængelig
Mundbind er påkrævet
Offentlig transport/Taxi/Skibus
Tilgængelig
Mundbind er påkrævet
Pister
Åben
Skilifter
Åben
Skileje
Åben
Skiundervisning
Åben
Privat lektioner er mulig for grupper af personer, der befinder sig i en Covid-"boble" sammen. Du kan tage skilektioner med højst 10 personer, der alle sidder i den samme Covid-"boble". Læreren tilpasser klassen til den elev, der har det laveste niveau. I Pas de la Casa, Grau Roig og Encamp er der højst plads til 6 personer. Vallnord: Kun privatundervisning
Wellness
Åben
Yderligere regionale regler
Nej
Godt at vide
Hvis du rejser med fly til Andorra, lander du i Barcelona. Du skal derfor også være opmærksom på indrejsereglerne ved flyrejser til Spanien.

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden er Andorra la Vella.

Sprog:
Det officielle sprog er katalansk, men der tales også fransk og spansk.

Valuta:
Den officielle valuta er euroen.

Drikkepenge:
I Andorra gives normalt 5% i drikkepenge på barer og restauranter.

Åbningstider:
Butikkerne har åbent mandag til fredag, fra kl. 9:00 - 20:00. Om søndagen til kl. 19:00
Visse butikker holder lukket fra kl. 13:00 - 15:00

Kør-selv:
Der opkræves ikke vejafgifter på motorvejene i Andorra.

Strøm:
I Andorra bruges 220 volt, som i Danmark.

Dokumentation:
I Andorra skal du være i besiddelse af et gyldigt pas.

Guider:
Sunweb har ikke guideservice i Andorra.

Rejsetype

Anmeldelser

Sorter efter

Liftkort/skileje/undervisning

Liftkortet (gældende fra 2 dage) til Grandvalia området er inkluderet en gratis Covid-19 forsikring. Dette vedrører den basale forsikring. Flere oplysninger om denne forsikring kan findes her: https://www.grandvalira.com/en/free-covid-19-insurance

Da liftkortet er købt af Sunweb, er det ikke muligt online at vælge (via ovenstående webside), at udvide denne forsikring til sølv, guld eller rejse.

Ved reservation angives der hvilke dage liftkortet er gyldigt (f.eks. søndag - fredag). Hvis du ønsker at liftkortet skal gælde fra en anden dag end angivet i bookingen, skal du kontakte os telefonisk eller på mail info@sunweb.dk.Det er ikke muligt at ændre det på destinationen. Videre i bookingtrinene kan du finde priser på udvidelse af liftkortet og rabatten på intet liftkort.

Rabatter:

For børn op til 11 år er liftkortet gratis (ved fremvisning af gyldig billed-id). Børn i alderen 12-17 år får rabat på liftkort.

Bemærk:

For seniorer fra 65 - 74 år gælder nedsatte priser på destinationen og for seniorer fra 75 år er liftkortet gratis ( ved fremvisning af id). Vi anbefaler derfor at, du køber dit liftkort på destinationen og vælger ''intet liftkort'' når du booker. For alle op til 65 år er det billigere at bestille liftkortet i bookingen.

Ovenstående tillæg og rabatter gælder kun ved reservation. Forskellige satster anvendes på destinationen.

Du kan leje ski- og snowboardudstyr hjemmefra til fordelagtige priser.
Undervisning kan bestilles i forbindelse med bestilling af rejsen. Ønsker du at skifte mellem ski- og snowboardundervisning koster dette €13,-. Undervisningen starter om mandagen.

Bus info

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din busrejse.

Fly information

Du flyver til Barcelona lufthavn. Denne flyrejse tager cirka 2 timer og 50 minutter. Måltider og drikkevarer er ikke inkluderet under flyvningen. Ved ankomst til Barcelona vil du blive mødt af den hollandske eller engelsktalende repræsentant for Sunweb.

Afrejsedage og rejsetider

Flyet til Barcelona går én gang om ugen (lørdag). Du kan booke en 8-dages tur.

Transport fra Barcelona

Transport fra Barcelona er inkluderet, hvis du også har reserveret indkvartering hos Sunweb. Transporttiden til Encamp tager cirka 3,5 timer.

Bagage
Når du bestiller din flyrejse til Alperne hos Sunweb, er der 1 stk. håndbagage á 10 kg inkluderet i prisen. Ønsker du at medbringe ekstra bagage, f.eks. i form af skisportsudstyr, kan dette tilkøbes direkte hos flyselskabet. Prisen for transport af skiudstyr er ca. 500 – 600 kr. tur/retur.

Skiferie til sæsonen 2021/2022

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at bestille en skiferie til sæsonen 2021/2022.

Indtast din mail nedenfor, så sender vi dig en mail, så snart det er muligt at booke denne indkvartering for den kommende sæson.

Din data vil blive behandlet i overenstemmelse med vores persondatapolitik.