Tilbage

Rejser til Kusadasi-kysten

Destination image

Information om regionen

Kusadasi ligger på den nordægæiske kyst i Tyrkiet. Oprindeligt fungerede Kusasasi primært som overnatningssted for besøgende til det verdensberømte Efesos, men i dag er byen en veludviklet feriedestination med alle muligheder for en uforglemmelig ferie. Her er gode restauranter, et livligt natteliv, en spændende basar og interessante butikker.

Kystlinjen er lige og langstrakt uden så mange bugter. Her er derfor også optimale forhold for de store krydstogtskibe, der lægger til kaj for at besøge Kusadasi og Efesos. Vælger du et hotel uden for centrum, kan du dog sagtens finde rolige omgivelser, perfekte til en afslappende ferie. Langs kysten ligger flere fine strande, og Kusadasi kysten er derfor også oplagt til badeferie.

Sunweb tilbyder et stort og varieret udvalg af rejser til Kusadasi med indkvartering i både ferielejligheder uden pension, mindre hoteller og store familiehoteller med All Inclusive. Vi tilbyder rejser til både voksne, unge, grupper, par og børnefamilier, og vi kan altid finde et godt tilbud til dig.

Vores danske guider kommer og besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie. Vi tilbyder desuden flere udflugter med dansk eller engelsktalende guide.

Vis mere Vis mindre

Populære destinationer i Kusadasi-kysten

Mest populære byer

Udflugter

Fra €0

Du kan bestille forskellige udflugter på stedet. Din rejseguide kan give dig flere oplysninger om dette under velkomstmødet. Børn (3 til 11 år) modtager 50% rabat, og babyer (0 til 2 år) deltager gratis. Disse rabatter gælder (normalt) ikke for indgangsgebyrer, mad og drikkevarer. De angivne priser er vejledende, og det er muligt, at udflugter afviger fra beskrivelsen eller annulleres på grund af manglende efterspørgsel.

a picture
Efesos
Fra €46

Tag med til en af Tyrkiets mest besøgte seværdigheder. Vi besøger den unikke ruinby, Efesos, ved kysten uden for Kusadasi. Turen tager dig med tilbage i tiden til en af antikkens mest berømte byer, der ifølge en smuk legende blev grundlagt af Kong Androklos i 1100 tallet f.kr. Det var her grundstenen blev lagt til nogle af verdens første religioner, regeringsstrukturer og økonomiske teorier. Omkring år 0 var byen en blomstrende storby med omkring 250.000 indbyggere. I en kort periode udnævnte romerne sågar byen til at være provinsen Asiens hovedstad. Er du blot det mindste historie- eller arkitekturinteresseret, må du endelig ikke gå glip af denne spændende dag.

a picture
Hamam
Fra €15

Den bedste måde at starte din ferie på er at tage en tur i det tyrkiske bad, hamam. Her vil du blive forkælet og få en dejlig, afslappende start på ferien. Efter en tur i dampbad eller sauna, hvor din kropstemperatur øges, og porrerne åbnes, skal du en tur i et iskoldt bad. Temperaturskiftet øger blodomløbet, hvorefter du føres ind i ”hararet”, det varme rum. Her lægger du dig på en stor, opvarmet marmorsten og bliver først skrubbet med en hamphandske for at fjerne alle de døde hudceller. Herefter masseres du med det blødeste olivensæbeskum. Din hud bliver babyblød, og du bliver mere modtagelig over for solen. Behandlingen afsluttes med en lækker oliemassage.

a picture
Sunweb Special
Fra €15

Oplev det smukke landskab langs vingårde og oliventræer. Vi vil besøger den uberørte landsby, Kirazlı, for en lille stund og nyder et glas te på det lokale tehus. Vi vil komme forbi det facinerende guldcenter og få information om guldtraditionen i Tyrkiet. Herefter kører vi til den græske landsby, kaldt Sirince, som er kendt blandt lokale og turister for den helt specielle atmosfære. Her er der mulighed for at kigge på alverdens boder i de små, snoede gader, hvor vi slutter dagen af med at smage de kendte Sirince vine. Nyd poolen om formiddagen og vær hjemme inden aftensmad på denne halvdagsudflugt.

a picture
Pamukkale
Fra €62

Fra Kuşadası er du tæt på dette facinerende naturfænomen. Disse smukke naturskabte kalkterasser er en oplevelse i særklasse. Udover terasserne finder du masser af historie samt muligheden for at bade i, hvad der i traditionel tro, skulle være helbredende vand (mod ekstra betaling).

Gennemsnitstemperaturer

Fly information

Fra maj til oktober 2019 flyver vi direkte fra København til Izmir Lufthavn med Sun Express hver tirsdag og lørdag. I skolernes sommerferie flyver vi også til Izmir Lufthavn om onsdagen. Vi flyver fra København til Bodrum Lufthavn hver torsdag og søndag med Freebird, og i skolernes sommerferie flyver vi også til Bodrum Lufthavn om onsdagen med SAS.

Fra Jylland du fra maj til oktober flyve fra Billund Lufthavn til Bodrum Lufthavn hver torsdag og søndag med Freebird, og hver onsdag i skolernes sommerferie med SAS.

Flyvningen tager omkring 3 timer og 30 minutter, og ved ankomst til lufthavnen mødes du af vores danske guider eller en lokal, engelsktalende repræsentant.

Transfer

* Fra Izmir Lufthavn – Kusadasi er transfertiden ca. 60 - 100 minutter. * Fra Bodrum Lufthavn - Kusadasi er transfertiden 120 - 140 minutter.

* Fra Bodrum Lufthavn - Özdere er transfertiden minimum 3 timer.

* Fra Bodrum Lufthavn - Seferihisar er transfertiden minimum 4 timer.

Har du bestilt en rejse med både fly og hotel hos Sunweb, er transfer inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur. Transfertiden varierer alt efter hotellets placering og antallet af stop undervejs. Har du bestilt en pakkerejse med fly og hotel, er transfer altid inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur. Transfer er ikke inkluderet i prisen på flybilletter.

Flytider

I mange tilfælde vil du modtage flytider, når du booker online. Hvis afgange ikke blev vist, er de endnu ikke er kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold. Under flyvningen er mad og drikkevarer ikke inkluderet. Det er dog muligt at købe snacks ombord på flyet.

Rejsedokumenter

Du vil modtage dine rejsedokumenter senest 3 uger før afrejse, og vi beder dig sørge for at printe dem og medbringe dem på rejsen.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navne er stavet som angivet i dit pas.

Til toppen