Forfatter |Publiceret den 08 juni, 2022|4.2 min læsning|

Forestil dig at du sidder og planlægger din næste ferie. En ferie hvor du ikke behøver at tænke på andet i mindst en uge end blot at slappe af! Du kan næsten se de smukke rejsemål komme til live, du kan næsten smage det lokale køkken og krydderier. Føl hvordan du langsomt sænker skuldrende og hvordan smilet stille melder sin ankomst over dine læber… Det eneste, du skal gøre, er at vælge din drømmeferie og booke. Men hvor finder du dette helt perfekte sted? Vi er her for at hjælpe. Nedenfor finder du fem af vores mest populære All Inclusive hoteller for børnefamilierne.

Blue Marine Resort & Spa – Kreta

I den meget populære landsby Agios Nikolaos på Kreta finder du Blue Marine Resort and Spa. I 2021 blev dette femstjernede hotel på Kreta totalrenoveret i et stilrent og moderne design. Det luksuriøse ferieresort har en dejlig swimmingpool med liggestole, hvorfra der er en fantastisk udsigt over havet. Takket være det omfattende All Inclusive program vil dine smagsløg blive forkælet med de lækreste græske og internationale retter. Der er endda Show Cooking, hvor kokkene tilbereder retterne foran dine øjne. Du vil bestemt heller ikke kede dig på ferien takket være det omfattende underholdningsprogram. Vælg mellem mange forskellige sportsfaciliteter eller nyd et af de mange underholdende shows. Nyd en fest for alle dine sanser!

Foto: Swimmingpool hotel Blue Marine Resort and Spa, Kreta, Grækenland
Hotel Kahya Resort Aqua & Spa – Den Tyrkiske Riviera

Hotel Kahya Resort Aqua er et paradis for vandhunde. Dette fantastiske All Inclusive hotel beliggende på den Tyrkiske sydkyst har et fantastisk vandland med fem rutsjebaner, fire swimmingpools inklusive en Crazy River rutsjebane. Forældrene har et godt udsyn til børnene fra de komfortable solsenge. Foretrækker du at nyde solen på stranden? Der er åbnet en strandbar, hvor du kan bestille kolde drinks og cocktails, ligesom på resortet. Brug for at slappe af? Nyd den behageligt hammam, hvor du kan nyde massage, ansigtsbehandlinger eller få en lækker scrub-behandling.

Foto: Vandrutsjebaner og pools Hotel Kahya Resort Aqua, Tyrkiske Riviera, Tyrkiet

Xperience Hotel Arcanus Side Resort – Tyrkiets Sydkyst

Hvis du drømmer om en ferie, hvor børnene altid er glade, hvor du slipper for at stå for både madlavning OG underholdningen samtidigt med, at du selv ønsker at slappe af med god samvittighed, så er Xperience Hotel Arcanus i Side det perfekte valg. Det femstjernede luksushotel ligger helt ned til stranden og er udstyret med et hav af faciliterer og aktiviteter for store og små. På vores Xperience hotel kan du nyde godt af underholdningen fra vores dygtige og børnevenlige Animationsteam der arrangerer events både om dagen og om aftenen. Samtidigt kan du svømme bort i en overflod af lækker mad, nyde de store poolområder, vandrutsjebanerne, dyrke sport og spise is i lange baner. Lyder det som noget for dig? Ja tak!

Foto: Nyd en ferie for alle! Xperience Hotel Arcanus Side Resort, Side, Tyrkiet

Hotel Occidental Torremolinos Playa – Spanien

Det firestjernede Hotel Occidental Torremolinos Playa i den trendy del af Sydspanien har alt, hvad du har brug for til perfekte rejse til syden. Hotellet er kun adskilt fra den dejlige strand af den hyggelige boulevard i Torremolinos. Nyd et forfriskende dyk? Sæt dig til rette i den komfortable Balinesiske solseng, mens du kigger ud over Middelhavet med din yndlingsbog i den ene hånd og en cocktail i den anden. For de små er der sjove rutsjebaner og en miniklub, som udgør mange timers underholdning. Værelserne er lyse og moderne med muntre farver og komfortable senge. Foretrækker du mere plads? Så vælg et familieværelse med plads til jer alle. Er du til eventyr? Så lej endelig en bil og oplev de smukkeste seværdigheder, som den unikke spanske kyst og indland har at byde på! Glem ikke snorkelmaske og gode gåsko; den smukke natur vil overraske dig!Foto: Swimmingpool Hotel Occidental Torremolinos Playa, Torremolinos, Spanien

Det er svært at vælge mellem de mange smukke rejser, men disse dejlige All Inclusive hoteller vender ofte tilbage år efter år, blandt sæsonens sommerfavoritter. Kunne du tænke dig at tage på en afbudsrejse med All Inclusive? Hos Sunweb kan du hele året rundt finde ekstra gode tilbud på afbudsrejser hvor du kan flyve last minute til smukke, solrige destinationer. Leder du efter mere inspiration inden ferien?


Læs vores blog omkring, hvad der kendetegner et godt All Inclusive hotel.

Hej med dig! Jeg hedder Dicte, 28 år gammel og rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at rejse og nyder at fortælle om mine oplevelser. Til dagligt bor jeg i København med min kæreste og hund. Vi går meget op i god service, kvalitet, god mad og vin. Vi rejser ofte med venner og nyder friheden i at tage tingene i vores helt eget tempo.
08 juni, 2022

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar