Skiferie uge 7 2024

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. vinterferie
  4. uge7

Nyd en skiferie i uge 7 2024

Find en prisvenlig skiferie i skolernes vinterferie hos Sunweb

Leder du efter en skiferie i uge 7? Holder du skiferie i skolernes vinterferie, skal du rejse i uge 7 eller uge 8. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af prisvenlige skiferier i uge 7 til populære skiområder i Italien, Frankrig og Østrig.

Uge 7 er en af de dyreste uger at rejse til alpernes snedækkede bjergsider. Men bestiller du din skiferie i uge 7 hos Sunweb, kan du nyde godt af vores prisgaranti på skiferier, som sikrer dig den bedste pris på din skiferie.

Stort udvalg af skiferier i uge 7

Mange vælger at tage på skiferie i uge 7 og 8, som er skolernes vinterferie. I 2024 ligger vinterferien i uge 7 fra mandag d. 12. februar til søndag d. 18. februar. I januar og februar er sneen også i fuld gang i Alperne. I flere områder, herunder Østrig, Frankrig og Schweiz kan du derfor være sikker på sne, når du rejser på skiferie i uge 7.

I vores udvalg finder du en lang række skiferier, som er velegnede uanset dit niveau. Det franske skiområde Val Thorens er en skidestination for alle. Med 600 km pister og 185 skilifter, er det nemlig det største sammenhængende skiområde i verden.

På ski i uge 7 med hele familien

Uanset om du vil samle hele familien i et af vores stemningsfulde chaleter eller hyggelige lejligheder, eller du vil lade dig forkæle på et af alpernes dejlige hoteller, så kan du finde din skiferie hos os. Vi har skiferier til dig, der vil have liv og glade dage i alpernes mest populære skiområder i Italien, Frankrig og Østrig, og skiferier til dig, der søger fred og ro i alpernes vidunderlige natur.

Skal hele familien med på en familieskitur, finder du en række familievenlige skiområder og indkvarteringer til dig, som rejser med børn. Vi kan her fremhæve østrigske Flachau og Wagrain, som er nogle af de mest familievenlige skiområder i Alperne.

De fleste af vores destinationer byder på børneskiskole og områder med sjove aktiviteter for børn i alle aldre. Og husk, at når du bestiller din skiferie i uge 7 hos Sunweb, er det nemt at leje skiudstyr, ligesom liftkort altid er inkluderet i rejsen.

Alternativer til skiferie i uge 7 2024

Det er udbredt at tage på skiferie i løbet af skolernes vinterferie uge 7 og uge 8 eller i forbindelse med påske. Men der findes mange gode perioder for en skiferie. Har du nogensinde overvejet at holde jul eller nytår fra en hyggelig skihytte i Alperne?

Hos Sunweb tilbyder vi både skiferier med fly, bus og i egen bil. Du kan derfor nemt vælge, hvilken afrejsedato og transportform, som passer dig bedst.